Şimdi Ara

ÇOK ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kuzenimin yurtdşından aldığı iphone'u ios 5.0.1 e yükseltmeye çalışmak gibi bir salaklık yaptım. Ve güncelleme yaparken hata verdi telefon ise DFU modda takılı kaldı. Şu an ekranında USB ile bilgisayara bağlamamı gerektiren bir işaret var. İtunes bana REstore yapmamı söylüyor Shift+restore ye basıp ipsw dosyasını gösteriyorum ama bu sefer de 1604 hatası veriyor şu an çaresiz durumdayım lütfen yardım edin kuzenime çok mahçup olucam yoksa.

Bu arada iphone 3GS ve ben yükseltmeden önce 3.xx işletim sistemi vardı ama hangisi tam hatırlamıyorum. Telefon kullanılamaz hale geldi demeyin sakın :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLeX_ThE20 -- 4 Aralık 2011; 18:47:08 >

• ios 5.0.1 e bir şekilde yükselttim telefonu. Unlock yapma şansımız var mı ya da downgrade yapma şansımız? (SHSH kaydı yok) Telefon şu haliyle hiçbir şekilde kullanılmıyor geçerli bir sim kart takın uyarısı veriyor.
  • cihaz sim kilitlimi sim kilitsizmi ?
  • sim kilitli ise geçmiş olsun.
    sim free ise aktif etmek için sim kart gerekli bulursun.
  • cihaz yurtdışı ve simkilitli alet çöplük mü oldu şimdi?
  • Hiçbir şekilde unlock yöntemi ya da daha düşük bir versiyona düşürme şansımız yok mudur?
  • http://forum.donanimhaber.com/m_54546347/tm.htm

http://forum.donanimhaber.com/m_54534925/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beytepeli06 -- 4 Aralık 2011; 19:30:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım!!
    12 yıl önce açıldı
    acil yardım
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kuzenime bir iphone mu borçlandım yani bu mudur? Hiçbir şekilde çözümü yok mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLeX_ThE20 -- 4 Aralık 2011; 19:35:19 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.