BEYLER CIHAZIM FULL KUTU GARANTILIDIR HICBIR SORUN YOKTUR HERSEYI VAR GARANTISI DEVAM ETMEKTE RESIM KOYAMIYORUM MAKINAM YOK COK TEMIZ MAKINE ASLINDA RESME BILE GEREK YOK SON ILAN ACTIGIMDA GELEN MSJ LARA BAKAMAMISTIM ANCA BUGUN MSJ LARA BAKMA SANSIM OLDU KUSURA BAKMAYIN YARIN BANKALAR KAPANMADAN LAZIM PARA ONUN SONRASINDA ISE YARAMAYACAK CIDDILER ICI TEL NUMARAMI VERCEM CIDDI OLMAYANLAR MSJ ATSINLAR ILGILENMIYCEM YOK ONU VARMI YOK DURUMU NE YOK NEDEN PROFILIN KAPALI GIBI SORULARLA KELIME HAZNELERINI YORMASINLAR O KISILER YER TEKIRDAG CRLU TELEFONUM 05422475960Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
''ARTISIN YERINE HOS GELDINIZ'' Bu tavırla 1 tl desen satılmaz, bu ılanda ınsanlık olmus mesaja bakmam, ordan cevaplamam, profıl kapalı sanane '' gel gel vatandaş dalga geceyım sızınle'' der gıbı
hoca benım ılanımda artısce konusmalar yapma bıdaha ılanı adam gıbı oku sonra yorum yap orda sananemı yazıyo ınsanlık olmusmus ne alaka satılır yada satılmaz bu senın problemın olmamalı arkadasım kımsyle dalgada gecılmıyor profılım kapalı bu gayet normal bı durum acık olacak dıye bı maddemı var benmı gormedım cıddı olan arar bılgısını alır begenırse cıhazıda alır oraya yazdıgım halde garantısı varmı bı sorunu varmı ıye bos konusan arkadaslar ıcın yazılmıs bı ılan o yanı senın gıbı almayacak adamlar ıcın yazılmıs bı yazıydı