Şimdi Ara

çok acil ses ve altyazı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir ay önce 47pfl7696 aldım genel olarak memnunum ama akfama takılan bir kaç soru var yardımcı olursanız çok sevinirim

1) media player veya blue ray player ım yok laptopu bağlayıp (hdmi ile) film izliyorum fakat tvden kesinlikle ses gelmiyor
    kabloda sorun yok salonda samsung lcd tv var ona bağladığımda direk ses geliyor.
    denetim masasından ses bölümüne giriyorum hdmi kablo nun altında not plugged in yazıyor bunu nasıl çözebilirim?

2) 3d filmlerde altyazı olayını bi türlü çözemedim alt yazılar büyüyor ve kayıyor okunmuyor?

3)usb'den her filmi okumuyor yeni bi güncelleştirme filan varmı acaba?

4) usb'den altyazı açtığımda türkçe karakter sorunu var bunu nasıl çözebilirim?

5)laptopu kablosuz tv'ye bağlamak istiyorum, tv'ye + olarak wireless almadım ethernet ile bağladım bu yeterli olurmu?

teşekkürler şimdiden

• 1. Ses bölümünde not plugged yazması ilginç. Sürücüleri güncellemenizi öneririm. Ekran kartınızla birlikte konfigürasyonunuza uyumlu des driverını da yükleyin, yüklüyse güncelleyin.

2. 3D filmleri PC'den açarken GOM Player kullanın. Altyazıda sorun yaşamazsınız.

3. Codec desteği için güncelleme gelmemiştir. USB'den film izletmedeki farklılıkları markalar model ayırtetmekte kullanıyor.

4. TV'nizin güncellemesi varsa onu yapın muhakkak.

5. Ethernet ile DLNA kullanabilirsiniz diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusty

1. Ses bölümünde not plugged yazması ilginç. Sürücüleri güncellemenizi öneririm. Ekran kartınızla birlikte konfigürasyonunuza uyumlu des driverını da yükleyin, yüklüyse güncelleyin.

2. 3D filmleri PC'den açarken GOM Player kullanın. Altyazıda sorun yaşamazsınız.

3. Codec desteği için güncelleme gelmemiştir. USB'den film izletmedeki farklılıkları markalar model ayırtetmekte kullanıyor.

4. TV'nizin güncellemesi varsa onu yapın muhakkak.

5. Ethernet ile DLNA kullanabilirsiniz diye biliyorum.

evet maalesef böyle yazıyor ne yaptıysam çözemedim, sürücülerin hepsini güncelledim olmuyor

akşam gidince gom player ı deneyeceğim

• Ses için driver yüklediniz mi? İsterseniz bilgisayarınızın özelliklerini bir yazın, bakalım ses driverına.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • hp pavillon dv5 modeli laptopum

tam özelliklerini bilmiyorum :(
  • Laptopınızın alt kısmında tam model numarası yazar. HP Pavilion dv5 XXXXX gibi. Onu da yazabilir misiniz mümkünse?
  • akşam evden bakıp yazarım ilginiz ve yardımlarınız için teşekkürler şimdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusty

Laptopınızın alt kısmında tam model numarası yazar. HP Pavilion dv5 XXXXX gibi. Onu da yazabilir misiniz mümkünse?

merhaba kardeşimin hesabından yazıyorum laptopun modeli pavillon dv5 1220et

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poyzn -- 3 Nisan 2012; 22:15:14 >
  • Buradaki linkten işletim sisteminizi seçerek ses ve grafik sürücülerini indirip, kurun hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.