Şimdi Ara

COK ACiL SATILIK w910i 320 YTL KACMAZ!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar telefonun kesinlikle hic bir sorunu yoktur!! kendi kullandigim telefondur!! ben telefoncu falan degilim!www.gittigidiyor.com uzerinden satistaydi ve 370 ytl ye acik arttirma kapandi ama en yuksek teklifi veren düdük odeme yapmadi bende zor durumda kaldim ve acil satmam gerekiyor telefonu tekrar bir acik arttirma daha bekleyemem gittigidiyor'da bu gibi ciddiyetsiz alicilarla.... tekrar ediyorum telefonun bir sikintisi sorunu yoktur! ihtiyactan satiliktir. kesinlikle en ufak bir bozuklugu, kendi kendine kapanmasi, antende cekim sorunu vs vs vs asla ve asla bir sorunu yoktur arkadaslar! sadece kullanimdan dolayi asinmalar vardir ki onlarda pek rahatsiz edici duzeyde degildir!!!! Telefon'un kutusu aldigimda atmistim zaten de dandik bir kutuydu plastik biseydi, cok onemli olacagini zannetmiyorum!! Asagidaki linkten resimlere ozelliklere bakabilirsiniz zaten bu benim gittigidiyor'da ki kendi ilanimdi!! Ayrica MSN'den de konusabiliriz telefonu webcam den de gosterebilirim. resimde gordugunuz orjinal kulakligi ve ojinal sarj cihaziyla vericem.

http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=10421414

Referans konusuna gelelim, su ana kadar bu sitede hicbir alis-verisim olmamistir amawww.turkrock.comwww.basgitarist.comwww.gittigidiyor.com da bircok alis-verisim oldu suana kadar hickimseyle bir problemim olmadi gittigidiyor.com da %100 olumlu yorumum var..

Arkadaslar telefonu asagidaki linkten pesin fiyatina 12 taksit imkani ile alabilirsiniz!!!!

http://www.hemalhemsat.com/Shop/Auctions/AuctionDetails.aspx?AuctionId=5253456

=======================================================================================

telefon numaram: 0536 953 78 64
    MSN:holzeminster@hotmail.....

Kayseri'deyim isteyene elden teslim edebilirim, isteyene kargoyla yollarim telefonu!!

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi holzeminster -- 30 Haziran 2008; 0:38:28 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• arkadaslar bir arkadas alicam dedi hemalhemsat.com dan fakat ses cikmiyor... cok acil oldugu icin fiyati nakitde 320 ytl ye cektim eger isterseniz 350 liradan hemalhemsat.com dan PESiN FiYATINA 12 TAKSiT'le de alabilirsiniz..

(Site uzerindeki 30 liralik yukselis benden kaynakli degildir sitenin aldigi %10 komisyondur)

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.