Şimdi Ara

Çok Acil Satılık GMD 4 GB ÇOK UYGUN FİYATA!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sadece 7 Ay kullanılmış,teknik servis görmemiş.Root dahi atılmamış,sarj soketi sorunu çıkmamış.Garantisi devam eden telefondur.Sadece kullanımdan dolayı fiziksel olarak yıpranmıştır fakat donanımsal olarak hiç bir sorunu yoktur.Resimlerde Launcher vardır. Ölü pixel falan yoktur test yaparak alabilirsiniz.Kutusu ev taşırken sanırım kayboldu arıyorum ama çıkacağını pek sanmıyorum.Kulaklığı ve data kablosu orjinal yanındadır, fakat sarj soketi sorunundan dolayı samsung sarj aleti kullanmıştım,bu yüzden GM sarj aletini bulamadım bunun dışında başka bir sorunu yoktur.Son fiyat budur lütfen takas-pazarlık teklif etmeyin.Fiyatı 375TL'dir. Telefondan ulaşamazsanız site üzerinden mesaj atabilirsiniz,mutlaka dönerim.

Resimler
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slyvia -- 30 Nisan 2014; 1:17:14 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 7 aylık cihaz için istenmesi gereken fiyat budur bence, güzel fiyat hayırlı alışverişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLAZER_K5

7 aylık cihaz için istenmesi gereken fiyat budur bence, güzel fiyat hayırlı alışverişler.

Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vay be 400ün altında sağlam gmd görmek şaka gibi. 5.7 yi kullanamıyorum büyük diye. Satarsam anında alırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tulgacan

Vay be 400ün altında sağlam gmd görmek şaka gibi. 5.7 yi kullanamıyorum büyük diye. Satarsam anında alırım.

Fiziksel yıpranma var sadece onun dışında problemi yok, fiyatın uygun olduğunu düşünüyorum dediğiniz gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: BLAZER_K5

7 aylık cihaz için istenmesi gereken fiyat budur bence, güzel fiyat hayırlı alışverişler.

Hocam 7 aylık cihaz için istenmesi gereken fiyat bu diyorsunuz da cihazı 1 sene kullandık diyelim 200 zemi verelim dediğiniz çok saçma

Arkadaş fiyatı dip fiyatta tutmuş zaten piyasa şartlarına gore 450 ederi vardır cihazin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HP. -- 30 Nisan 2014; 9:45:10 >
  • üsdat şuanda sıfırı araştırdığınızda görürsünüz 4gb için chip para yeni üyelik kampanya vs. ile 544-574 aralığında alınabiliyor, emin olun buna rağmen cihaz 1 aylık diyerek 600 lira isteyen var 4gb gmd ye, o nedenle öyle dedim. ha bana sorarsanızda 1 aylık 4 gb gmd için bile 500 lira vermem arada elli lira fark var git sıfırını al için rahat etsin, her isteyen her istediği fiyattan satar elbet ama 450 ye satacak olsa bu arkadaş ben de derim ki 7 aylık cihaza 450 vereceğine üstüne 100 tl daha koy sıfırını al, adına fatura olsun, kaç kere düştü açıldımı takla attımı diye düşünme. tabi bu tercih meselesi. çok temiz cihaz olur aynı ilde olursun gider kontrol ederek alırsın, eşinden dostundan alırsın o ayrı.

Herkese hayırlı alışverişler dilerim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4 Oyun Uygun Fiyata
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 400e satılmıştır ,ilginize teşekkürler

• 375 TL fiyat istediğin telefonu 400 TL ya nasıl satmayı becerdin merak ettim doğrusu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.