Şimdi Ara

ÇOK ACİL POTANSİYEL VİRÜS YARDIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
127
Cevap
2
Favori
2.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Denemek lazım. 3 gün önce olmaya başlamış galiba sorun. Attığın görüntüde 26.04.2017 yazıyordu çünkü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olabilir, yada dayanamayıp 2 gün sonra konu açtılar.
    benim 5 gün falan oldu sanırsam.
    birkaç kişi daha baksa acaba ? şimdi silmeyim durup dururken tüm office16 gitmesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi easygamee -- 29 Nisan 2017; 16:15:0 >
  • ÇOK ACİL POTANSİYEL VİRÜS YARDIM
    full tarama sonucu hocam
  • temiz gibi değil mi ? sorun o office16 da
    localstorage kuşkulu sadece. o nedir ? cookies falan mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi easygamee -- 29 Nisan 2017; 17:6:11 >
  • easygamee kullanıcısına yanıt
    Google Chrome yazanları karantinaya almanı öneririm. Geçti mi sorun?

Kuşkulanıyorsan programlarını kapatıp Malwarebytes AdwCleaner ile tara.

Malwarebytes AdwCleaner:https://www.malwarebytes.com/adwcleaner/

Onun dışında önemli bir şey yok görünüyor. Zaten taraması 5 dakikanı almaz.

• birilerinin daha tavsiyesini bekliyorum sil, programı vs şekilde açıp şu code u şu şekilde değiştir .
    bilmiyorum var mı o kadar tecrübeli kişiler acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi easygamee -- 29 Nisan 2017; 17:21:5 >
  • adwcleaner 9 tehdit buldu, results/folders hepsi drivertoolkit
    nedir bilmiyorum
    ÇOK ACİL POTANSİYEL VİRÜS YARDIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi easygamee -- 29 Nisan 2017; 17:29:4 >
    Bence zor bulunur. Alternatif çözümleri denemekten zarar gelmez bence. AdwCleaner tarayıcıyı tarıyor. Google Chrome dizininde sorun zaten. Ücretsiz programlardan kurulmuştur büyük ihtimalle.

Google'da arattım sürücü bulucu programı galiba. Çoğu da crack gibi siteler.

Burada da kaldırmaya çalışıyorlar Malwarebytes'ın ürünleriyle:https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-windows_programs/permanently-remove-driver-tool-kit/5adb9a74-17d4-4853-a83b-12e4375162ef

• evet hatırladım bilgisayarı ilk topladığımda indirmiştim baktım pek bir işe yaramıyor silmiştim, artığı kalmış heralde
    bi 9 ay falan olmustur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi easygamee -- 29 Nisan 2017; 17:34:22 >
    Bilip bilmeden sürücü bulucu yüklemeyin bence.

Bu programların yanlış sürücü yükleyip mavi ekran hatası verdirme ihtimali var.

Dediğiniz gibi artığı kalmış olabilir.

• silip tek tek kendi sitelerinden uğraşıp yapmıştım en son zaten, sonra onların update i falan. baya zor bir kurulum olmuştu hayatımda level atladım.
    birde cd driver almadığım için usb ile orjinal windows kurdum :D uğraşıp birşeyler yapınca baya mutlu ediyor
    şuanda sorun düzelmedi gibi hissediyorum, sorun kesin o office16 da, exeyi silip bakıcam birdaha gelip giderse
    O da mı sahte?

• üniversitenin imkanı ile ücretsiz office programları ve windows alabiliyorum, hayır orjinal herşey. 3-4 oyun hariç
  • Karpeskyle tara.Eger bisey yoksa.Isletim sistemini tekrardan kur.

• Isletim sistemini tekrardan kur. ?
    yok abi daha neler.
    teşekkürler
    Buyuk ihtimal yazılim hatasidir.Viruslerin amaci pcyi pert etmek.

• Malwarebytes ile taradık ya. Crackleri virüs algıladı. Bir de tarayıcıda PUP buldu (Tarayıcıdakini karantinaya aldı ya da kaldırdı.). Trainerı PUP olarak buldu. Kaspersky ile vakit kaybetmeye ne gerek var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçesever -- 29 Nisan 2017; 20:10:44 >
  • böyle basit şeylere format falan sakın atmayın. içinde 180 gblık birikim var bilgisayarımın, yazılım hatası diyip geçerek format atmakla çözülsede kağıt buruştu diye defter yakmak gibi birşey bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi easygamee -- 29 Nisan 2017; 20:46:25 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.