Arkadaşlar ip4 4.1 versiyon baseband 02 10 04 var zaten jb vs var telde. Telefona müzik atmak istiyorum itunesu indirdim hemen lets get start register your iphone çıktı. Bunu yapmam demek telin versiyonunu yükseltmem anlamına mı gelir yoksa böyle bir tehlike yok mu? Müzik vs atmak için teli register etmem mi gerek? Hemen yanıtlaya olursa çok memnun kalırım hala bekliyorum.
Yuhh arkadaş bir kişi bile yazmamış biz de bilgisayar başında bekliyoruz. Neyse register ettim risk alarak versiyon mersiyon yükselmedi ama teli itunesa taktığımda angry birds tom tom gibi jb li uygulamaları otomatik silmiş neden anlamadım.Bilen varsa en azından buna yardım etsin.
Register etmekte bir sakınca yok, bende ilk başta tereddüt etmiştim sizin gibi. İtunesta uyarı verir "... programlar telefondan kaldırılacak" diye. Onu onaylamışsınızdır. Installoustan mı kurmuştunuz programları, öyleyse tekrar kurabilirsiniz downloads bölümünden.
quote:
Orijinalden alıntı: *beto*
Register etmekte bir sakınca yok, bende ilk başta tereddüt etmiştim sizin gibi. İtunesta uyarı verir "... programlar telefondan kaldırılacak" diye. Onu onaylamışsınızdır. Installoustan mı kurmuştunuz programları, öyleyse tekrar kurabilirsiniz downloads bölümünden.
Aynen dediğin gibi yaptım sanıyorum tekrar programları yüklüyorum tek tek. Neyse yaşaya yaşaya öğrendiklerimiz en azından bir daha unutulmaz :)
Tekrar yüklüyorum derken install mu yapıyorsunuz download mı? Dediğim gibi installoustan yüklediyseniz download etmenize gerek yok, orda kayıtlı zaten, downloads sekmesinde.
Haddim olmayarak birşey sormak istiyorum, ilk defa mı bilgisayar kullanıyorsunuz? Hiç register kelimesi ile karşılaşmadınız mı hayatınızda? Bir de üzerine yuh çekmişsiniz kimse birşey yazmamış diye, üstelik 1 saat geçmiş sorunuzun üzerinden. Register, update, restore hiç ingilizce bilmeseniz bile bilgisayar kullanan herkesin neredeyse hergün duyacağı kelimeler.
Haddim olmayarak ben de 2 çift söz söylemek istiyorum. İngilizce bilgim iyidir hatta şunu diyeyim tahmininizden de iyidir. Ben register kelimesinin ne anlama geldigini biliyorum sadece telefonu update etmekten korktugum için sorumu sordum o an için çok lazımdı fakat cevap veren olmayınca ben de risk alıp denedim.Olan bu cevap anlamında yazacak bir şeyiniz yoksa eleştiri anlamında yazmış olmak için neden yazılır bunu anlayamadım.
Haddim olmayarak ben de 2 çift söz söylemek istiyorum. İngilizce bilgim iyidir hatta şunu diyeyim tahmininizden de iyidir. Ben register kelimesinin ne anlama geldigini biliyorum sadece telefonu update etmekten korktugum için sorumu sordum o an için çok lazımdı fakat cevap veren olmayınca ben de risk alıp denedim.Olan bu cevap anlamında yazacak bir şeyiniz yoksa eleştiri anlamında yazmış olmak için neden yazılır bunu anlayamadım.
Yuh çekmenizden dolayı eleştiriyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: myfranco
quote:
Orijinalden alıntı: Okan30
Neyse haklısın aslında kimsenin cevap yazma zorunluluğu yok. Biraz fazla tepki göstermiş olabilirim.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: myfranco
quote:
Neyse haklısın aslında kimsenin cevap yazma zorunluluğu yok. Biraz fazla tepki göstermiş olabilirim.
Tamam o zaman. Sorun yok ortada
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme