Şimdi Ara

ÇOK ACİL BİR KONUNUN TESTLERİNİ TEKTEMİ ARA ARAMI ÇÖZMELİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben kirpiden çok dikkatli bir şekilde konuyu dinliyorum orada zaten baya bir örnek çözüyor.Ondan sonra o konuyla ilgili 1kitaba yumulup 200 250 soru cözmekmi daha iyi tekte yoksa 2 3 günde 1 değişik tipte sürekli farklı yayınlardan seçici sorularımı çözmek daha iyi

Ve mesela fizik kimya biyolojide konuyu öğrendikten sonra direk sorularamı yumuluyosunuz yoksa hergün azar azar konuyu tekrar ede ede mi çözüyorsunuz

• Her dersten 2 kitap çözüyorsam öğrendikten sonra 1kitabı temizliyorum yapamadıklarımı soruyorum 2.hafta diğer kitabı bitiriyorum.
  • Hocam ilk başta ben de böyle düşünüyodum ve zaten herkes böyle çalışıyor.BİLGİ TEKRARLANARAK ÖĞRENİLİR. ile yola çıkınca şöyle bi düşünce girdi kafama zaten kirpi öğretmen ile konuyu iyice anlıyosun ben üstüne özet kağıdı gibi bişey çıkartıyorum pdflerinden ayrı. Mesela mat 1 konuları
    Sayılar
    Sayı Basamakları
    Bölme ve Bölünebilme
    OBEB-OKEK
    Rasyonel Sayılar
    Basit Eşitsizlikler
    Mutlak Değer
    Üslü Sayılar
    Köklü Sayılar
    Çarpanlara Ayırma
    ve daha devam ediyor

Benim düşüncem ilk önce mesela sayıları çalıştım kirpi hoca ile özet kağıdımı çıkardım üstüne 10tane soru yapamayıncaya kadar soru çözdüm değişk değişik kaynaklardan. 2.konuyu çalıştım 3.konuyu çalıştım. 4e geçmeden günde 3 konudan yani obeb okeke geçmeden yine sayılar bölme ve sayı basamaklarının konu özetlerini gözden geçirip kirpi pdflerine bakıp onlardanda 10tane yapamadıgım cıkana kadar soru çözüp oondan sonra 4.konuyu öğrenmeye geçeyim diyorum

Sizce işe yararmı
    Çünkü 1konuda arka arka 200 250 soru çözmek çok sıkıcı geliyor

• Yarar hocam coğu pdr ci program hazırlamada ayın 1 haftasını tekrara ayırıyor sizde böyle yapabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.