arkadaşlar senin başındabi kıza aşık oldum her zamanki muhabbet arkadaş olduk şimdi kıza açılmayı dusunuyorum sizce açılmayayım mı yoksa açılayım mı? açılırsam ne soyleyim sizce?
quote:Orjinalden alıntı: Djinas15 arkadaşlar senin başındabi kıza aşık oldum her zamanki muhabbet arkadaş olduk şimdi kıza açılmayı dusunuyorum sizce açılmayayım mı yoksa açılayım mı? açılırsam ne soyleyim sizce? fazla açılma derim yoksa derinlerde babasıyla veya abileriyle karşılaşabilirsin uzaktan uzaktan amacın neyse artık gerçekleştir derim.yoksa vücudunda kalıcı izler kalabilir.şaka tabi.neyse fikrin aslanlar gibi söle SEN TÜRKSÜN UNUTMA!imzanda yazıodu.
quote:Orjinalden alıntı: yanlız_kovboy quote:Orjinalden alıntı: Djinas15 arkadaşlar senin başındabi kıza aşık oldum her zamanki muhabbet arkadaş olduk şimdi kıza açılmayı dusunuyorum sizce açılmayayım mı yoksa açılayım mı? açılırsam ne soyleyim sizce? fazla açılma derim yoksa derinlerde babasıyla veya abileriyle karşılaşabilirsin uzaktan uzaktan amacın neyse artık gerçekleştir derim.yoksa vücudunda kalıcı izler kalabilir.şaka tabi.neyse fikrin aslanlar gibi söle SEN TÜRKSÜN UNUTMA!imzanda yazıodu. cok saol sende biraz yanliz kovboysun ama napalim bizde oyleyiz onerin için gerçekten teşşekurler