Şimdi Ara

cok acil akil vermenize ihtiyacim var (tıbbi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugun sabah normaldim. oglene dogru isimi gordum o zamandan beri sag testiste agri gidip geliyor. baslarda gecer dedim, cok hafifti kayda deger bir agri sizi yoktu ama hala devam ediyor. suan 1-2 dakikada bir veya dokundugumda hafif sizliyor ama ilk bastakine gore siddeti daha fazla yani rahatsiz etmeye basladi. sizce uyumaya calisip sabaha gecmesini mi bekleyeyim yoksa acile gitmeme gerek var mi? normalde takmazdim kafaya ama daha 6 ay once bir arkadasima cok benzer bir sey olmustu. gunduz pek kafaya takmiyor, gece yarisi iyice agriyinca acile gitti ameliyat ettiler. ters mi donmus bir sey olmus doktorlar diyorlarki eger sabaha bekleseymis 1 tanesini almak zorunda kalacaklarmis. bu da beni iyice endiselendiriyor ama simdi ailemi de endiselendirmek istemiyorum kararsizim, ne yapayim bir akil verin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up

• sabah ürolojiye git scrotal ve üriner doppler ultrason istesin, öyle kafadan ezbere teşhis konmaz ,,, torsiyon olduğunu sanmıyorum,olsa ağrıdan duramazdın ,, iltihap olabilir,kist olabilir,üreter alt uç taşı olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: dionysos_07

sabah ürolojiye git scrotal ve üriner doppler ultrason istesin, öyle kafadan ezbere teşhis konmaz ,,, torsiyon olduğunu sanmıyorum,olsa ağrıdan duramazdın ,, iltihap olabilir,kist olabilir,üreter alt uç taşı olabilir
    sagolun hocam ciddi bir sey degildir degil mi?

• Ay Adam kullanıcısına yanıt
    Korkmanızı gerektircek bir durum yok eğer bir sorun varsa testislerini başından keserler meselede kökünden hallolur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cok Zor Durumdayim akil verin bana
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.