Şimdi Ara

çok acil acer iconia tab a211

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • acer a211 simkart micro mu normal mi a211 olan üyeler girişin fotosunu çekip koyabilirler mi lütfen çok acill......

Orijinalden alıntı: mcspain

acer a211 simkart micro mu normal mi a211 olan üyeler girişin fotosunu çekip koyabilirler mi lütfen çok acill......

5 günönce vatanbilgisayardan sipariş ile aldım. Fiyatına göre çok güzel cihaz. Sim kart giriş yeri var. Avedan Sim kart aldım( data hattı) Takıp internete giriyon. Vınna gerek yok. 3 G ,bluetooth , Wifi var. Kafana takılan soru varsa sorabilirisn

Orijinalden alıntı: Elektrik_Mühendisi

quote:

acer a211 simkart micro mu normal mi a211 olan üyeler girişin fotosunu çekip koyabilirler mi lütfen çok acill......

5 günönce vatanbilgisayardan sipariş ile aldım. Fiyatına göre çok güzel cihaz. Sim kart giriş yeri var. Avedan Sim kart aldım( data hattı) Takıp internete giriyon. Vınna gerek yok. 3 G ,bluetooth , Wifi var. Kafana takılan soru varsa sorabilirisn

Ikinci bir sim kart mı aldın ?
    kullandığın internet tarifendeki paketten mi düşüyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

quote:

Ikinci bir sim kart mı aldın ?
    kullandığın internet tarifendeki paketten mi düşüyor?

Kullandığın sim kartıda kullanabilirisn. Kullandığın paketten düşüyor.Ben yeni data hattı aldım. Sim kartı takıyorum. İsteğim yerde internete giriyorum.

• quote:

Pili çok küçük 3200 kusür mah bişey
    yetiyor mu ?
    film falan izleyebiliyormusun

Evet HD film bile izleyebiliyorsun. Pili yaklaşık 6-7 saat sürüyor. Pişman olmadım eksik bir şeyi yok bu cihazın. Sakın dandik markalar ( 200-500 tl ) almayın. Dandik markalar çok sorunlu. Ya bataryası çabuk bitiyr ya şarj yeri bozuluyor yada ekran donuyor. Çünkü bu kadar ucuza ancak kalitesiz mazeme ile çıkarılır. Ben deniz bu işi çok araştırdım. Yok 250 Tl yerine gidip bu parayı vereyim. Tabletlerde en önmeli özellik sim kart giriş yeri. Tabletlerin yüzde 99 da bu özellik yok. Ve tabi 3G özelleiğinin olması ayrı bir artı.

quote:

yetiyor mu ?

Evet HD film bile izleyebiliyorsun. Pili yaklaşık 6-7 saat sürüyor. Pişman olmadım eksik bir şeyi yok bu cihazın. Sakın dandik markalar ( 200-500 tl ) almayın. Dandik markalar çok sorunlu. Ya bataryası çabuk bitiyr ya şarj yeri bozuluyor yada ekran donuyor. Çünkü bu kadar ucuza ancak kalitesiz mazeme ile çıkarılır. Ben deniz bu işi çok araştırdım. Yok 250 Tl yerine gidip bu parayı vereyim. Tabletlerde en önmeli özellik sim kart giriş yeri. Tabletlerin yüzde 99 da bu özellik yok. Ve tabi 3G özelleiğinin olması ayrı bir artı.

çok teşekkür ederim.En kısa zamanda alacağım.pilinin bu kadar küçük olmasına rağmen uzun süre gitmesi çok hoşuma gitti.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

yetiyor mu ?

çok teşekkür ederim.En kısa zamanda alacağım.pilinin bu kadar küçük olmasına rağmen uzun süre gitmesi çok hoşuma gitti.

Kardeşim al bence . Pişmaz olmazsın inş. Hayırlı olsun kardeş şimdiden

• Ben tableti iki gün önce aldım. Başta tereddütlerim vardı ama şimdi iyik almışım diyorum tam şarjdan sonra 3g ve vifi açık pili 10 saatten fazla gitti. ekran kalitesi süper kesinlikle saniye takılmıyor. 1 tb usb 3.0 hhd takdım hemen gördü içerisinden 700 mb filmi tabletin hafızasına 45 saniyede kopyaladı. vifi çekimi süper valla eksik bişeyler söylemek isterdim ama galiba yok sadece sesli arama yapmıyor. Alacaklara kesinlikle vatan indirimini kaçırmayın derim.

Orijinalden alıntı: saravale

Ben tableti iki gün önce aldım. Başta tereddütlerim vardı ama şimdi iyik almışım diyorum tam şarjdan sonra 3g ve vifi açık pili 10 saatten fazla gitti. ekran kalitesi süper kesinlikle saniye takılmıyor. 1 tb usb 3.0 hhd takdım hemen gördü içerisinden 700 mb filmi tabletin hafızasına 45 saniyede kopyaladı. vifi çekimi süper valla eksik bişeyler söylemek isterdim ama galiba yok sadece sesli arama yapmıyor. Alacaklara kesinlikle vatan indirimini kaçırmayın derim.

http://www.trustedreviews.com/acer-iconia-tab-a210_Tablet_review_multimedia-camera-and-verdict_Page-3 Bu incelemede parlaklık ayarı %50'deyken 6 saat dayandığı yazıyor. Oyun vs oynayınca bu süre daha da azalacak.. 3g ve wifi ile 10 saatten fazla gitmesini aklım almadı gerçekten size inanmadığımdan değil ipad gibi yüksek pile sahip ürünler bile benzeri kullanımda 10 saat kadar dayanmıyor. Ha tabi o süre zarfında ne kadar kullandınız o da var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justpassenger -- 24 Ocak 2013; 19:23:25 >

• Hayırlısıyla bugün alıyorum.Umarım bir sorun çıkmaz.

Hayırlısıyla bugün alıyorum.Umarım bir sorun çıkmaz.

Ben de sipariş verdim stoğa girdiği an alacağım bu hafta içi gelecekmiş. Siz nereden aldınız? Bu arada ana konusunu açtım oradan da deneyimlerimizi paylaşırız.

3260 MAH ama 7.4 volt. Bircok tablet 3.7 volt tir. Bu tableti o yuzden kiyaslarken 6520 MAH diye kiyaslayin.

2 tane 3.7 volt 3260 MAH pil var. Pilleri seri baglasalardi 3.7 volt 6520 MAH olurdu. Paralel baglamayi tercih etmisler 7.4 volt 3260 MAH olmus.

tabletin pili 6520 MAH diye dusunun. Yoksa pil omru o kadar uzun olmazdi.

Benim için tek eksik yanı HDMI olmaması.
  • Birkaç haftadır ben de kullanıyorum pili hakkında yanılmışım mah değerine bakıp gülüyordum ancak Tegra 3 çipseti cpu ve gpu'da çok düşük güçte çalışabiliyor ve pil ömrü rockchip 3066 çipsetli 8000 mah bataryalı bir tabletten bile iyi.. 10 saat gidiyor normal kullanımda hatta 2 gün hiç kapatmadan, şarj etmeden kullandığımı biliyorum. Pili gerçekten de çok iyi.. Tablette kesinlikle eksik diyebileceğim birşey yok benim için normal usb portu ise büyük bir nimet.. HDMI hiç işime yaramıyor telefonumda hdmi var sadece bir kere bağladım denemek için..
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.