Şimdi Ara

Çoğumuzun İstediği Şey Kadınların Bizi Sevmesi Değil Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aynısını erkekler de yapabilir.Ama kadınlar güçsüz ve zayıf üstelik çoğu aptal ve vücüduyla yaşama tutunduğu için(!) onları istiyoruz.Bence bir insanı sevmek çok zor bir şey.Ve nadir.

• Türkiyede çoğu kişinin istediği kadınların sevmesi değil sevişmesi kardeşim büyük bir cinsel açlık var bu ülkede. Bunda erkeklerinde kızlarında payı var. Bizim memleketteki her kadında biz türk kızıyız tripliyiz işinize gelirse kafası var. bunlara değişin desende değişmezler çünkü kendilerini böyle kabullenmişler onlarında işine geliyor gerçi böyle olmak. O yüzden türk kızlarına bel bağlamayın bırakın kuruyup gitsinler size değer veren egoist olmayan yabancı kızlarla evlenmeye çalışın böylece 50 yıl içinde kezbanların soyu tükenmiş olur çocuklarımıza kezban olmayan bir kız nesli bırakmış oluruz en azından
  • 16 yaşında ne çok konu açıyorsun sen öyle.
  • Kendini kadınlara beğendirmeye çalışan erkek o saydığın zayıf güçsüz aptal kadınlardan daha aptaldır benim gözümde. Hayat sadece seksten ibaret değil arkadaslar ufkunuzu acın biraz diğer organlarınızın da farkına varın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sexxx Dreams

16 yaşında ne çok konu açıyorsun sen öyle.

15 günlük cezam bugün sona erdi.Biraz ateşliyim ve sabah 3 saat aralıksız fizik çalıştım ve sadece anlayamadığım bir kaç şey daha çıktı.:D 15 gün sonra ilk açık öğretim sınavım var.Çalışıyorum ama hadi bakalım nasıl geçicek xD Matematiğim berbat tarihim en kötüsü.Hiç kitabı açmadım çünkü çekiniyorum.Yarın işletme yapıcam ama tarih matematikten daha kötü gözüküyor gözüme.
  • delgado.11 kullanıcısına yanıt
    yalnız işte kızların kezbanlığında erkeklerin seks amacı gütmesi de var. ilişkiler cinsiyetler arasında en fazla ayrılığın yaşandığı alandır. erkeğin menfaati seks yapmak kadınların ise uzun süreli ilişkidir. benim türk kızında kızdığım şey dürüst olmamaları. Yani açık açık söylersin en başta "seks varsa ben yokum" diye. Kimse evlilik öncesi seks yaşamak zorunda değil. Dürüst olsalar, cinsellik verecek gibi yapıp vermeseler kezban demeyeceğim.

Yabancı kadınlara da o kadar güvenmeyin. İnternette yabancı forumlara bir göz atın. Amerikalı kadınların da bizimkilerden aşırı farkı olmadığını görürsünüz. Orada da feministler var. Feministlerin çıkardığı yasalar sayesinde bir sürü erkeği sahte tecavüz suçlamasına maruz bırakıyorlar.

kadınlar tarafından sevilmenin ilk kuralı onları aşağı görmenizdir. Bu evrensel bir kuraldır. Nice Guys Finish Last diye bir deyim vardır dünyada. siz onlara nasıl yaklaşırsanız tersi tepki alırsınız. bu ilişkiler için geçerli tabi. Yoksa etkilemeye çalışmayacağnız ve arkadaş kalacağınız kızlara nazik davranın.

Ama bence kimse kişiliğini bozmasın, olduğu gibi kalsın. Evet sizle beraber olmak isteyen kız sayısı azalacaktır AMA bu kaliteli kızlarla beraber olmanızın önünü açar. Aklı başında,zeki ve duygusal değil mantıksal davranan kızlarla seks dışında da eğlenebilirsiniz. Evlenirseniz çocuklarınız iyi annelerin elinde büyür.

Ayrıca efendi erkekler maçolara göre daha kariyerli olurlar genelde. Maçolar disiplinsiz ve tembel yaşadıklarından dolayı başarı elde edemezler, etseler de kazandıkları parayı saçıp savururlar. Burada genelleme yapıyorum ama genelde durumlar böyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: thisisgonnahurt 100

yalnız işte kızların kezbanlığında erkeklerin seks amacı gütmesi de var. ilişkiler cinsiyetler arasında en fazla ayrılığın yaşandığı alandır. erkeğin menfaati seks yapmak kadınların ise uzun süreli ilişkidir. benim türk kızında kızdığım şey dürüst olmamaları. Yani açık açık söylersin en başta "seks varsa ben yokum" diye. Kimse evlilik öncesi seks yaşamak zorunda değil. Dürüst olsalar, cinsellik verecek gibi yapıp vermeseler kezban demeyeceğim.

Yabancı kadınlara da o kadar güvenmeyin. İnternette yabancı forumlara bir göz atın. Amerikalı kadınların da bizimkilerden aşırı farkı olmadığını görürsünüz. Orada da feministler var. Feministlerin çıkardığı yasalar sayesinde bir sürü erkeği sahte tecavüz suçlamasına maruz bırakıyorlar.

kadınlar tarafından sevilmenin ilk kuralı onları aşağı görmenizdir. Bu evrensel bir kuraldır. Nice Guys Finish Last diye bir deyim vardır dünyada. siz onlara nasıl yaklaşırsanız tersi tepki alırsınız. bu ilişkiler için geçerli tabi. Yoksa etkilemeye çalışmayacağnız ve arkadaş kalacağınız kızlara nazik davranın.

Ama bence kimse kişiliğini bozmasın, olduğu gibi kalsın. Evet sizle beraber olmak isteyen kız sayısı azalacaktır AMA bu kaliteli kızlarla beraber olmanızın önünü açar. Aklı başında,zeki ve duygusal değil mantıksal davranan kızlarla seks dışında da eğlenebilirsiniz. Evlenirseniz çocuklarınız iyi annelerin elinde büyür.

Ayrıca efendi erkekler maçolara göre daha kariyerli olurlar genelde. Maçolar disiplinsiz ve tembel yaşadıklarından dolayı başarı elde edemezler, etseler de kazandıkları parayı saçıp savururlar. Burada genelleme yapıyorum ama genelde durumlar böyle.

Valla o dediğini duymadımda ''good girls go to heaven bad girls go everywhere'' felsefesini çok duydum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sexxx Dreams

16 yaşında ne çok konu açıyorsun sen öyle.

artık 17 yaşımdayım daha az konu açıyorum iyi mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.