Bildirim
Çogu oyun sürekli pause yapıp duruyor ? (sony xperia s)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
Bende de var aynı sorun temple run açıkken sürekli kendi kendine pauselayıp duruyo ya da kasıyo falan bende Xperia ion var ama
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bilen yokmu -
Aynı sorun bende de var. Xperia S var ve alalı daha bir ay oldu. Neden kaynaklanıyo olabilir bi fikri olan yok mu acaba? -
Aynı sorun var bendede yeni başladı böyle bişey varmı çözümünü bilen arkadaşlar -
Saçma olabilir ama sanal tuşlar o telefonda biraz farklı ya nokta şeklinde , eliniz yanlışlıkla geri tuşuna çarpıyor olabilir mi ? -
O tuşlarara değme gibi bi durumm kesinlikle yok. Zaten sürekli kendi kendine bi pause yapıyo bi kendine geliyo kii çoğuu zaman buu kendine gelmiş hali yarım sn bile sürmüyo. Donanımsal bi sorun gibi duruyo. Var mı acaba yardım edebilecek bibi arkadaş hayırsever?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çözümü buldum sanıyorum. McAfee virüs programını kaldırınca bu sorun bende düzeldi. Onun yerine dr.web antivirüs programını kullanabilirsiniz. Doya doya oyun oynayın şimdi -
Bende oyunlarda değilde YouTube de falan video izlerken pause oluyo onun için bi video izliyemiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X