Şimdi Ara

Coğrafyadan son çırpınışlarım(sorularım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
     Coğrafyadan son çırpınışlarım(sorularım) Coğrafyadan son çırpınışlarım(sorularım) Coğrafyadan son çırpınışlarım(sorularım) Coğrafyadan son çırpınışlarım(sorularım)

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Hetfield

..
     Coğrafyadan son çırpınışlarım(sorularım) Coğrafyadan son çırpınışlarım(sorularım) Coğrafyadan son çırpınışlarım(sorularım) Coğrafyadan son çırpınışlarım(sorularım)

1)En sicak aylar birbirinin zitti.Yani birinde 6 7 8.aylar digerinde 12 1 2.aylar.Buda farkli yarimkure olduklarinin kanitidir.

2)360 meridyen dairesi degil 180 meridyen dairesi var.360 tane yarim meridyen var.

3)brezilya ekvatoral kusakta yer aldigi icin yillik sicaklik farki azdir.Turkiye ise orta kusakta old. İcin cok dalgalanma olur.

4)Coruh dogu karadenizde.Her mevsim yagisli old. İcin rejimi duzenlidir her mevsim yakin miktarlarda yagis alir.Digerleri mevsimsel olarak fazla yagis aldigi donemlerde taskinlar olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwedxz -- 11 Mart 2015; 23:57:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• qwedxz Q kullanıcısına yanıt
    Hocam yatağındaki yer şekilleri göz önüne alındığında dediği için benim aklım sakarya nehrine gitti.çünkü bildiğim kadarıyla akıntılardan dolayı burada delta oluşumu yoktu.taşkın yapacağı delta olmadığı için bunu işaretledim.bu düşündüğüm ile bi alakası yok o zaman?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Hetfield

Hocam yatağındaki yer şekilleri göz önüne alındığında dediği için benim aklım sakarya nehrine gitti.çünkü bildiğim kadarıyla akıntılardan dolayı burada delta oluşumu yoktu.taşkın yapacağı delta olmadığı için bunu işaretledim.bu düşündüğüm ile bi alakası yok o zaman?

Hocam Sakarya bildiginiz gibi karasal iklimde.İlkbaharda bol yagış alır diger mevsimler ilkbahara nazaran kurak geçer.İlkbaharda yağış fazlalığından taşkın olma riski de fazladır.Coruh ise her mevsim yagis aldigi icin rejimi duzenlidir diye fikir yuruttum.

Hocam eger akintidan dolayi delta yapamiyorsa demek ki cok guclu akinti ve egim vardir.Buda olasi bir taskini yaratmaz mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.