Bildirim
Coğrafyada Soru Bankası Çözülmeli Mi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Ben denemeler üzerinden gitmeyi daha doğru buluyorum çünkü çok geniş bir müfredat var ve ona baştan sona çalışman baya zamanını alır genel denemeler ve coğrafya dan alan denemeleri alabilirsin onlarda yapamadığın soruları kes bir yerde biriktir belirli aralıklarla tekrar et zaten çıkan 5 sorunun 2 3 tanesi yoruma dayalı zaten diğer bilgi soruları da yoğunluklu olarak haritadan çıkıyor
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Tavsiye için sağolun hocamquote:
Orijinalden alıntı: Guest-66CEC5845
Ben denemeler üzerinden gitmeyi daha doğru buluyorum çünkü çok geniş bir müfredat var ve ona baştan sona çalışman baya zamanını alır genel denemeler ve coğrafya dan alan denemeleri alabilirsin onlarda yapamadığın soruları kes bir yerde biriktir belirli aralıklarla tekrar et zaten çıkan 5 sorunun 2 3 tanesi yoruma dayalı zaten diğer bilgi soruları da yoğunluklu olarak haritadan çıkıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Deneme mi soru bankası mi bilmiyorum hocam ama sb için palme çözebilirsiniz
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
hız ve renk tarih ve coğrafya var sb olarak 2 kitabı 1 ayda bitirdim bence çözün not alın sonra okumanız yeterlidir
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X