Şimdi Ara

Coğrafyada Soru Bankası Çözülmeli Mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sayısal bir öğrenci olarak sosyalde tek zorlandığım ders coğrafya. Sizce çözülmesi mantıklı mı ve hangi yayını önerirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben denemeler üzerinden gitmeyi daha doğru buluyorum çünkü çok geniş bir müfredat var ve ona baştan sona çalışman baya zamanını alır genel denemeler ve coğrafya dan alan denemeleri alabilirsin onlarda yapamadığın soruları kes bir yerde biriktir belirli aralıklarla tekrar et zaten çıkan 5 sorunun 2 3 tanesi yoruma dayalı zaten diğer bilgi soruları da yoğunluklu olarak haritadan çıkıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-66CEC5845

Ben denemeler üzerinden gitmeyi daha doğru buluyorum çünkü çok geniş bir müfredat var ve ona baştan sona çalışman baya zamanını alır genel denemeler ve coğrafya dan alan denemeleri alabilirsin onlarda yapamadığın soruları kes bir yerde biriktir belirli aralıklarla tekrar et zaten çıkan 5 sorunun 2 3 tanesi yoruma dayalı zaten diğer bilgi soruları da yoğunluklu olarak haritadan çıkıyor
    Tavsiye için sağolun hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deneme mi soru bankası mi bilmiyorum hocam ama sb için palme çözebilirsiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hız ve renk tarih ve coğrafya var sb olarak 2 kitabı 1 ayda bitirdim bence çözün not alın sonra okumanız yeterlidir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.