Şimdi Ara

COĞRAFYA SORUNU ! TM'LER YARDIM !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi ya da kötü bir şekilde matematik sınavını atlattık . Ben de matematikte hayal kırıklığına uğrayanlardanım . Ama önümüzde matematikte yaptığımız hataları telafi edebileceğimiz bir edebiyat-coğrafya sınavı var . Edebiyatım hiç iyi değil ama çalışmaya çalışıyorum . Coğrafya'ya gelirsek ygs'den beri hiç bakmadım ve hangi konulara çalışacağımı dahi bilmiyorum . Bu konuda sizden yardım istiyorum . Coğrafya'da hangi konulara ağırlık vermeliyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mezunuz34 -- 16 Haziran 2014; 12:04:27 >

• YGS konusu olup da YGS de çıkmayan her konuya çalışmanı tavsiye ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • semender96 S kullanıcısına yanıt
    Ygs kısımlarını az çok hatırlıyorum hocam ama lys'nin kendine has konularından hangilerine çalışmalıyım onu hiç bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mezunuz34

Ygs kısımlarını az çok hatırlıyorum hocam ama lys'nin kendine has konularından hangilerine çalışmalıyım onu hiç bilmiyorum

Cumartesi günkü sınavda ekosistem çıkması bence çıkabilir.Harita bilgisi var İzohipsler falan ne YGS de ne de geçen gün çıktı bence buna bakmalısın.Dünyanın şekli ve hareketi geçen gün çıktı ama yine bekliyorum ben bir bakınız derim.Okyanus akıntıları ve rüzgarlarıda çıkabilir.Onun dışında da bazı basit yorum soruları ve nem konusundan bekliyorum.Evet söylediklerim hep Coğ-1 konusu ama başka aklıma gelmiyor kusura bakmayın

Ekleme:Ayrıca Türkiye de nerede ne yetişir ve hangi maden çıkar bilseniz faydalı olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semender96 -- 16 Haziran 2014; 12:18:06 >
    Çok sağol hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mezunuz34

Çok sağol hocam.

Rica ederim geçen günkü coğrafya zordu bu seferki kolay olacak inşallah merak etmeyin

İnşallah kolay olur da belirleyici olmaz Sayısal çıkışlı olunca böyle çaresiz oluyoruz işte
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.