Bildirim
Coğrafya Kitap Önerisi

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Yukarı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konu anlatım fem simetri. Soru bankası birey karekök ve palme. 3'ü de güzeldir. Daha temelden birşeyle başlamak istersen önce güvender çözebilirsin.
hala almadıysan ben de şunu diyebilirim. konu anlatımı olarak simetriden vazgeçme. onun soru bankasını da hemen ardından çöz konularının çoğu hallolur. kalan zamanda soru görmeye yönelik başka sb lere yönelirsen (karekök birey gibi) süper olur.Göründüğü kadar da zaman almıyor her gün çalışırsan 2 haftada konu anlatımı+sb biter diye düşünüyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: mucansu
hala almadıysan ben de şunu diyebilirim. konu anlatımı olarak simetriden vazgeçme. onun soru bankasını da hemen ardından çöz konularının çoğu hallolur. kalan zamanda soru görmeye yönelik başka sb lere yönelirsen (karekök birey gibi) süper olur.Göründüğü kadar da zaman almıyor her gün çalışırsan 2 haftada konu anlatımı+sb biter diye düşünüyorum.
Hocam simetri ygs lys mi alayim ?
okyanus yayınları konu anlatım güvender konu anlatım bu ikisi iyi. a4ü ikiye katlayarak iklim içdış kuvvet bunları not ederek çalış bol soru çöz yetişir rahat -
.quote:
Orijinalden alıntı: sofistikeadam
okyanus yayınları konu anlatım güvender konu anlatım bu ikisi iyi. a4ü ikiye katlayarak iklim içdış kuvvet bunları not ederek çalış bol soru çöz yetişir rahat
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sofistikeadam -- 30 Aralık 2015; 17:19:04 >
quote:
Orijinalden alıntı: 01EKN01
quote:
Orijinalden alıntı: mucansu
hala almadıysan ben de şunu diyebilirim. konu anlatımı olarak simetriden vazgeçme. onun soru bankasını da hemen ardından çöz konularının çoğu hallolur. kalan zamanda soru görmeye yönelik başka sb lere yönelirsen (karekök birey gibi) süper olur.Göründüğü kadar da zaman almıyor her gün çalışırsan 2 haftada konu anlatımı+sb biter diye düşünüyorum.
Hocam simetri ygs lys mi alayim ?
aynen zaten tm ye geçiceksen lys kısmı da lazım sana. -
Simetri guzel ama bana sorarsan yetersiz çoğu puf nokta yok ama temel için muazzam. Ben de sayisaldan tmye geçtim ve birey konu anlatimli cok cok guzel. Tavsiye ederim.
karekök sb
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: cakirella
Simetri guzel ama bana sorarsan yetersiz çoğu puf nokta yok ama temel için muazzam. Ben de sayisaldan tmye geçtim ve birey konu anlatimli cok cok guzel. Tavsiye ederim.
Puf nokta derken usta ?
Mesela dunyanin sekli hareketleri konusunda simetri cok sadeydi ama bireyde ne nerden geldi mantigini anlatmis derinine inmis ve suan cok iyi kavratti konuyu. Neyin nerden geldigini aciklayan bir kitap. Simetri sadece ne oldugunu yaziyor ama pek aciklamiyor. Bana göre tabii.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X