Şimdi Ara

coğrafya çalışma sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • coğrafya çalışıcamda bende fdd coğrafya konu anlatımı var okuyarak pek ilerleyemiyorum acaba internette önerebileceğiniz en iyi hoca hangisi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_Csharp -- 19 Nisan 2016; 20:53:43 >

• yokmu bilgisi olan
  • yavuz tuna ile coğrafya
  • eyvallah sağol kardeş teknofem nasıl sence
  • Salla teknofemi hocam tahtadan okuyor öğrenilmiyo öyle yavuz tunadan izle eis ders föyleri sitesinden soru çözüm izle sonra sen yardır soru bankasından
  • Hocam bence videolarla filan uğraşmayın.
    Palmenin soru bankası var yan tarafına notlar filan düşmüşler alın çözün baya geliştiriyor. üstüne bir iki tane deneme çözerseniz bence gayet iyi gelir coğrafyanız.
    Kolay gelsin.
  • Hocam konuyu bilmeden nasıl soru çözelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YKS fizik yol haritası için
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bright_Future

Hocam konuyu bilmeden nasıl soru çözelim

ygs cografyan yokmu +kültür haricinde bir olayı yok yanlış yapa yapa öğrenilir
  • hocam ygs coğrafyayı batırdım yani coğrafyam kötü çevremdekiler genel kültürle 8-9 net yaparsın diyorlar ama ne olur ne olmaz en azından bi 15 net yapmak istiyorum
  • Hiç bir şey bilmeden girsen 15 yaparsın. Sıkıntı olanı +21 kısmı. Beşeri sistemlere çalışsan yeter fazla kasmana gerek yok.
  • Hocam eminmisin o kadar kolaymı ne bilim arkadaşlar felan çalışmadan 8-9 net anca yaparsın dediler de ondan dedim
  • quote:

Hocam eminmisin o kadar kolaymı ne bilim arkadaşlar felan çalışmadan 8-9 net anca yaparsın dediler de ondan dedim

Dediğim gibi beşeri sistemleri çalışman yeterli olur. Ben sözelciyim +21 görmem gerektiği için dağı taşı da çalışıyorum.
  • bende zaten üstünde fazla durmicam yani günlük 1-1.5 saat çalışayım dedim zaten günümün çoğu matematik çalışmaya gidiyor neyse ben dün açıp dünyanın şekli konusundan başlamıştım çalışmaya eğer dediğin gibiyse sadece sondaki birkaç konuya çalışmam yeterli olucaktır
  • quote:

bende zaten üstünde fazla durmicam yani günlük 1-1.5 saat çalışayım dedim zaten günümün çoğu matematik çalışmaya gidiyor neyse ben dün açıp dünyanın şekli konusundan başlamıştım çalışmaya eğer dediğin gibiyse sadece sondaki birkaç konuya çalışmam yeterli olucaktır

Nüfus, ülkeler, boğazlar ve hafifçe nerede ne çıkıyor bilsen yeter
  • Bu tamamen senin coğrafyadaki durumuna bağlı olan bir şey hocam eğer ygs'de sağlam bir sosyal temelin yoksa oturup çalışman gerek.
    Bence sen bunlarla kafa yorana kadar bir tane deneme çözüp kendini test et görürsün nerede olduğunu,kaç net yaptığını vs.
    Fem denge güzel bu konuda.
  • hocam ygs coğrafyayı dediğim gibi batırdım şimdi dedim en baştan başlıyayım ama 14-15 net için son konulara çalışmak yeterli oluyor galiba
  • Hocalara geldik güzel anlatıyor.
  • quote:

hocam ygs coğrafyayı dediğim gibi batırdım şimdi dedim en baştan başlıyayım ama 14-15 net için son konulara çalışmak yeterli oluyor galiba

14-15 neti yata yata yaparsın hocam uçtun mu sen? Gram coğrafya bilmeyen arkadaşım 17-7 yaptı geçen sene. sen %100 yaparsın hedefini de yükselt ve çalışmaya bak her gün 1,1-5 saat çalışsan 2 ayda ygs+lys komple biter denemelerini de çözmüş olursun.
    Kolay gelsin.Başarılar.
  • :D o kadar kolaymı soruyorlar çok şaşırdım gerçekten. sağolun hocam sizede başarılar
  • quote:

:D o kadar kolaymı soruyorlar çok şaşırdım gerçekten. sağolun hocam sizede başarılar

Ben de ilk defa giriyorum tam olarak bilmiyorum ama sorulara bakildiginda zor soru sayisi baya az hocam saolun sizlere de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.