Şimdi Ara

Codegen XPAD X77 Nasıl bir ürün?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar nette araştırmama rağmen pek bir bilgi bulamadım.

Diasa'da 3 hafta önce 159TL'ye satılmış.

İşlemcisi nedir? GPU'su nedir?

Benim bulabildiklerim : 7" , 1Gb RAM , 8Gb ROM , Ön-Arka Kamera , Android 4.1

Acaba nasıl bir tablettir. Galiba işlemcisidi All-Winner A8 , GPU Gerçekten merak ediyorum?

Tablet hakkında bilgisi olanlar bilgilendirirse memnun olurum.

Birde Genel olarak "Codegen" tercih edilen bir markamı, ürünleri nasıl.

EDİT: Tablet bilgileri firma tarafından Sunuldu, V87 kodlu cihaz ile aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boffin -- 4 Eylül 2013; 0:43:57 >

• ben geçenlerde şok'tan aldım 169'a klavye kılıf, kadife kılıf, kalem ıvır zıvır da verdiler yanında. performans olarak beklentimi karşılıyor yükleyip açmadığı oyun olmadı klasik android oyunlarını (temple run 2, candy crush, angry birds) falan su gibi oynatıyor ayrıca gta vice city ve crazy taksi yükledim onları da 20-25 fps oynattı ben açmasını bile beklemiyordum arka kamera yok ön kamera var görüntülü konuşma için yeterli skype falan. vine-instagram falan uyumlu kamerayla.
    en sevdiğim şeyi standart usb port var flash bellek, klavye, kablosuz fare falan bağladım akıyor resmen. 3g modem desteği var.
    tek sıkıntım şarj az gidiyor içindeki donanıma fazla dayanmayan bir pil koymuşlar galiba.
    sonuç olarak 200 lira altına böyle bi alet beni tatmin etti bu mesajı da klayve kılıfla yazıyorum netbook gibi oluyor onu takınca merak edilen bişey olursa sorabilirsiniz gerçi ben de cahilim henüz tablet dünyasında rom root falan nasıl yapıcaz bi fikrim yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Couteau kullanıcısına yanıt
    Bilgiler için çok teşekkür ederim. Bende geçen haftasonu sipariş verdim, kısmetse bekliyorum, firma kargolama yapmadı.
    Sipariş vereceğim sırada hiçbir bilgi yoktu, sonradan codegen firması bilgileri paylaşmış.

Fiyatı uygun olunca bir tane alayım dedim, olmadı çocuklar oynar. Ama sizin dediğiniz gibiyse benide idare eder bir süre.

Ben Android TV Box alacaktım ama, bu tableti alıp TV'ye bağlayıp android box niyetine kullanacağım. Sürekli şarjda durur zaten, şarz sıkıntı olmaz.

İnternet performansı iyi olsun yeter. %90 Tv üzerinde internet amaçlı kullanacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boffin

Bilgiler için çok teşekkür ederim. Bende geçen haftasonu sipariş verdim, kısmetse bekliyorum, firma kargolama yapmadı.
    Sipariş vereceğim sırada hiçbir bilgi yoktu, sonradan codegen firması bilgileri paylaşmış.

Fiyatı uygun olunca bir tane alayım dedim, olmadı çocuklar oynar. Ama sizin dediğiniz gibiyse benide idare eder bir süre.

Ben Android TV Box alacaktım ama, bu tableti alıp TV'ye bağlayıp android box niyetine kullanacağım. Sürekli şarjda durur zaten, şarz sıkıntı olmaz.

İnternet performansı iyi olsun yeter. %90 Tv üzerinde internet amaçlı kullanacağım.

hocam benim ufaklık için bu tableti almayı düşünüyorum nasıl siz memnunmusnuz kullanıyormusunuz video bir inceleme arıyorum ama tavsiye edermisiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.