Şimdi Ara

CODEGEN QUANTUM 101 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM ACİL TAVSİYE !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR CODEGEN QUANTUM 101 VE ONUN AYARINDAKİ MODELLERE YÖNELDİM ANCAK CODEGEN NASI Bİ MARKA SERVİSİ DEĞİŞİMİ SORUN ÇIKARTYORLAR MI BU ÖNEMLİ. DAHA ÖNCE ARTES 9702 KULLANDIM GAYET İYİYDİ DUAL CPU OLMASINA RAĞMEN ANCAK PARÇALANDI. ŞİMDİ QUAD CPU 2GB RAM İ 5MP KAMERASI OLAN VS ARIYOPRUM MAX 450 BÜTÇE ÖNERİLERİNİZE AÇIĞIM

1-işlemci a9 yazıyor a7 çıktı
    2-4.2.2 güncelleme yazıyor orjinal 4.0.0.4 bile yok
    3-Şu foruma o kadar soru yazdım 1 tane cevap verende çıkmadı ( diğer firmaların şirket yetkilileri en azından ilgileniyorlar bu forumda )
    4-firmayı aradığında afedersin kpkten geçiriyorlar.
    5-alalı 4 gün kadar oldu yarın iade edeceğim.
    sonuç itibariyle tavsiye etmiyorum.
  • Alıp memnun olmak başka birşey yalan söylemek başka birşey. Hadi sana düzgün ürün çıktı ŞANSINA yukardaki arkadaşa sorunlu ürün çıkarsa ne olacak. Muhatap bulamıyorsun. Bu tablet işinde firma hakkaten çok önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmetYOL -- 25 Haziran 2014; 10:46:42 >
  • Ne diyeyim şimdi :) ben aldım hatta bir tane daha aldırttım kullanan memnun..zaten insanların burada sorma amacı 'fiyat iyi ama iş yaparmı cihaz' aldık iyi çıktı bende çok sordum buralarda hangisi alınır diye..Hatta piranha alacaktım sırf 3g için ama o kadar çok kötü yorum vardı vazgeçtim belkide alsam oda iyi çıkabilirdi..zaten burda her iyi diyeninde malı iyidir diye bir kural yok..O zaman sormamalı direkt Ipad vs tarzı 1000 tl ve üzeri cihazlara bakmak lazım :) yalan başka demişsin

842178963
    CODEGEN QUANTUM101 10.1'' IPS DÖRT ÇEKİRDEK TABLET PC
    CODEGEN QUANTUM101 10.1'' IPS ...
    1 399,90 TL Ücretsiz Kargo Tamamlandı 15/06/2014
    f71cf ...
    KARGO TAKİP
    Ürün İade Ürün Değişim Alışveriş Yorumu
    206152289962
    CODEGEN QUANTUM101 10.1'' IPS DÖRT ÇEKİRDEK TABLET PC
    CODEGEN QUANTUM101 10.1'' IPS ...
    1 399,90 TL Ücretsiz Kargo Tamamlandı 13/05/2014
    0def6 ...
    KARGO TAKİP

buda sipariş listem bahsettiğim gibi 2 adet aldık :))

Saygılar sevgiler amacımız soranlara yardımcı olmak yoksa ne Codegen nede bunu satan N11 firması ile göbek bağımız yok :)

• keske bnde alsaydım dedım parasına gore bnce fena deıl
  • dediklerine katılıyorum. Ben bu firma hakkındaki tecrübemi anlattım cihazın hiç mi iyi yanı yok mesela buna deyinmedim. neden çünkü tavsiye etmiyorum. Malını bile yalan yanlış tanıtan firmadan ne beklersin. Alacak olanlara hayırlı olsun bende bunu diyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmetYOL -- 25 Haziran 2014; 16:02:45 >
  • Bir bilgi daha aktarayım piyasadaki tüm tabletler çin malıdır ama Çin malınında iyisi ve daha iyisi vede çok kötüsü vardır..Codegen + Artes markalı ürünler bu piyasada iyi olarak bilinen PİPO markasının isim değiştirmiş halleridir..Kendi ülkemizden örneklersek..ALTUS aslında ARÇELİK & BEKO üretimi bir maldır veya REGAL-FINLUX-SEG bunlarda Vestelin değişik isimlerle piyasaya sürdüğü ürünlerdir..

Orijinalden alıntı: VirtualFrog

Bir bilgi daha aktarayım piyasadaki tüm tabletler çin malıdır ama Çin malınında iyisi ve daha iyisi vede çok kötüsü vardır..Codegen + Artes markalı ürünler bu piyasada iyi olarak bilinen PİPO markasının isim değiştirmiş halleridir..Kendi ülkemizden örneklersek..ALTUS aslında ARÇELİK & BEKO üretimi bir maldır veya REGAL-FINLUX-SEG bunlarda Vestelin değişik isimlerle piyasaya sürdüğü ürünlerdir..

Evet arkadaşa katılıyorum.Codegen markası, Çinde tanınan ve iyi bir marka olan Pipo'nun Türkiyedeki ismidir.1 Seneyi aşkın kullandığım Codegen Ultimix88 tabletimden hala çok memnunum. Bu markaya güvenip bide kardeşime Ultimix95 aldım.Oda beklentilerimi karşıladı.Şimdiye kadar bir problem çıkartmadığı için yetkili servisi nasıldır bilemiyorum.Max 450 bütçeylede Quantum 101 deki donanım zaten çok iyi,karar senin.

• Arkadaşlar sağ olun ama siz anlatana kadar ben n11 den siparişi verdim. codegen ile ilgili şikayetleri ve yaşananları biliyorum. artes kullanmıştım. 4 4 lük değildi donmalar oluyodu ama aşmayı bildim. hatta tek usb portu çalışmıyordu ama göndermeye gerek görmeden kullandım ta ki parçalanana kadar.. neyse kısacası 1000tl bayılmadıkta illa bi sorunu eksiği olacak belli ki.. ölü piksel olrsa yollayn değiştirirz dediler sordum. bunun haricinde çıkacak sorunlarn tamamen şans ile ilgili olduğunu düşünüyorum birazda deneyiminiz ve yeteneğinize kalıyor. yani bi android setupını kuramayıp bu tablet beş para etmez diyen de var bok atan da.. he samsung lg apple bile bunlarda sorun yok mu ? bence realistik düşünmeli ve çok fazla şey beklememeliyiz. bu arada kutu gelince açılışını fotolayacağım tanıtım yapacağım. burda da paylaşmayı düşünüyorm. saygılar.

Orijinalden alıntı: acemixer

Arkadaşlar sağ olun ama siz anlatana kadar ben n11 den siparişi verdim. codegen ile ilgili şikayetleri ve yaşananları biliyorum. artes kullanmıştım. 4 4 lük değildi donmalar oluyodu ama aşmayı bildim. hatta tek usb portu çalışmıyordu ama göndermeye gerek görmeden kullandım ta ki parçalanana kadar.. neyse kısacası 1000tl bayılmadıkta illa bi sorunu eksiği olacak belli ki.. ölü piksel olrsa yollayn değiştirirz dediler sordum. bunun haricinde çıkacak sorunlarn tamamen şans ile ilgili olduğunu düşünüyorum birazda deneyiminiz ve yeteneğinize kalıyor. yani bi android setupını kuramayıp bu tablet beş para etmez diyen de var bok atan da.. he samsung lg apple bile bunlarda sorun yok mu ? bence realistik düşünmeli ve çok fazla şey beklememeliyiz. bu arada kutu gelince açılışını fotolayacağım tanıtım yapacağım. burda da paylaşmayı düşünüyorm. saygılar.

ufak bır ınceleme borcunuz olsun

• Ben aldım ekranı bozuldu ücretsiz kargoyla gönderdim 1 hafta içinde yapılmış olarak gene ücrrtsiz karoyla geldi çokta memnunum.

nedir ? 16gb sd kartla kullanıyorum ekranı gayet iyi. bi kaç eksisi var mesela mute tuşu yok. ses düğmeleri fiziksel olarak yok. yazılım üzerinden. ama bunu dert etmiyorsanz sorun değil. aleti ağzına kadar oyun ve app le doldurdum aşırı zorlanma yaşadı hç bişey açmaz olmuştu. ama oyunları silip genel programları bırakınca gayet hızlı kullanılıyor. 3d oyunlarda genel bi performansı var ama işi görüyor. kesinlikle samsung tablet kullananlar bu tablete güvenmesin.. internete girmek için çocuğunzu oyalandırmak için birebir. ama fazlasını beklemek saçma olur...
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.