Şimdi Ara

Cod5 Death Cards

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
2.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben cod5 e başlıyali 2 hafta oluyor ancak baktımki "Death Cards" diye bişey war anlam veremedim ne işe yaradığını ve nası kullanılacağını biliyomusunuz?

• Birçok sitede yerleri belirtilmekte.Bu kartları alarak oyuna yeni özellikler katabilirsiniz(Single için tabiki ).Mesela bir kart ile düşmanları sadece kafadan vurarak öldürebiliniyor ve bir kartla ise kafadan vurarak öldürürseniz düşman patlıyor ve etrafa zarar veriyor(Kombinasyonlar yapabilirsiniz bildigim kadar).Bir kartla ise paintball şekline dönüyor oyun ve silahlarınızdan boyalar çıkıyor :D.Böle güzel şeyler bul hepsini derim
  • sağol güzel yenilikler sıkıcılığı gidermeye çalışmışlarrenk katmışlar

bunları save gibi indirebilceğim bi yer warmı merak ettim benm saveler gitti hep

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnfortunateClick -- 31 Ocak 2009; 11:14:45 >
  • Ölüm kartları ilk vietnam savaşında cani amerikan bölük komutanlarının öldürdükleri vietnamlı asker/yerel halk cesetlerinin üzerine imza şeklinde bırakılmasıyla başlandı.Böylece diğer komutanlarla verilen zahiyat farkı ve ego tatmini olacaktı.(diğer vietnamlılara ders ve korku yaratıcı komutan)COD 5 te klasik hollywood sineması gibi reklam ideoloji propagandalığı üstlenmiş klasik amerikan ürünü...
    Nede olsa günümüzde Neo Nazizm tohumları var WOW2 de...
  • ilginç bi o kadar da kötü tkşkler bilgi için
  • ben death cardsların hepsini açtım bi bokada yaramadı öle yok boya çıkıyo yok bilmem düşmana sıkınca patlıyo hiçbirşey olmuyo tabi solo da
  • ben bütün kartları topladım ama hiç bişe cıkmıyo nasıl yapacam bi cevaplayın ltfn
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Hunter: Call of the Wild
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben bütün kartları topladım ama hiç bişe cıkmıyo nasıl yapacam bi cevaplayın ltfn
  • onları coop oynarken kullanıyorsun diye biliyorum
  • hacı bak co-op da oynuyorum ama olmuyor tamamladım bitti olmayınca sildim simdi geri yüklüyorum oyunu bel ki bu kez olur olmmasa geen bi ileti yazarım oke
  • 6 saat te oyunu oynadım bitirdim tıtkır tıkır calıstı ama death cardaları topladım eksiksiz hiç paintball cıkmadı paintball mod ise hiç ugrasamam ama diilde oyundaki bişe ise iyi şimdi kafamda 2 soru var (1.mod'mu 2.kendi systemimi) çünkü bazıları nasıl oluyosa becermişler yapmıslar ama biz yapamıoz... Bunu [Sinus] diye bi arakdas yazmıs ;ben death cardsların hepsini açtım bi bokada yaramadı öle yok boya çıkıyo yok bilmem düşmana sıkınca patlıyo hiçbirşey olmuyo tabi solo da. BEN; bende arkadaşa katılıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.