arkadaslar bu novemberdobby zombie modun yapimcisi simdide ucak moduna sarmis yeni bi mod su anda sadece yapim asamasinda ufak denemeler war iste ilk denemeden bir ilk mutlaka izleyin tiklayin
F16 cod4'de kullanmak oyunu 100 kat daha zevkli yapar ama zombi modundan sonra bunuda yapmaları güzel olmuş havadan karaya destek
acaba nasil olucak herkesin bi f-16 si olup havadami savascaz ama novemberdobby yaparsa tamyapar
gelmiş sanıyorummmm server ip diye bişi yazmış november 193.47.83.233:28961 bunu vermiş hemen şimdi bakıyorum
galiba orjinal key istiyor girdim 0 kişi war ama bu key kullanilio diyor saha sonra dene diyor bide seni ekledim kabul et
jet deilde helikpter yapsa süper olur bence 1 sniper 1 heavy gunner biniyosun ortalıgı yıkıyosun helikopter almakda zor olabilir mesela 15 tane adam oldurucez ama hiç ölmücez gibisinden xD
quote:
Orjinalden alıntı: emre_fb_fb
jet deilde helikpter yapsa süper olur bence 1 sniper 1 heavy gunner biniyosun ortalıgı yıkıyosun helikopter almakda zor olabilir mesela 15 tane adam oldurucez ama hiç ölmücez gibisinden xD
çok hayal kuruyosun..ama öyle birşey olursa tadından yenmez..