bugün cod4 ü nihayet bitirdim,tabii 1 seviyede.oyun o kadar güzeldi ki tekrar oynamak istiyorum.şimdi 2 seviyeden başlayabilirim.merak ettiğim seviye yükselince zorluk neye göre oluyor.mesela daha mı çabuk ölüyoruz,daha mı fazla düşmanla çatışmak zorunda kalıyoruz,düşman daha mı zor ölüyor?
quote:
Orjinalden alıntı: gümüş_süvari
bugün cod4 ü nihayet bitirdim,tabii 1 seviyede.oyun o kadar güzeldi ki tekrar oynamak istiyorum.şimdi 2 seviyeden başlayabilirim.merak ettiğim seviye yükselince zorluk neye göre oluyor.mesela daha mı çabuk ölüyoruz,daha mı fazla düşmanla çatışmak zorunda kalıyoruz,düşman daha mı zor ölüyor?
Düşmanlar duvar yerine seni tutturmaya başlıyor.
1.seviye tahminim fazla basittir."regular" yani üçüncü başlamak için idealdir.
hardened da bazı bölümler imkansızdır.
veteran da tüm bölümler imkansızdır.
veteranda artık sınır bozucu vuruslar yapılmaya baslıo sankı mermıler gudumlu gıdıo bılgısayarın. Hele duvardanda gectıgı ıcın kacma ımkansızlasıo bence oyundan sogumaya gerek yok zevkını cıkartmak lazım
quote:
Orjinalden alıntı: fyagiz
quote:
Orjinalden alıntı: gümüş_süvari
Düşmanlar duvar yerine seni tutturmaya başlıyor.
arkadaş doru sölemiş.seviye zorlaşdıkça düşmanlar nokta atışı yapıyor resmen sana.
bn her zaman en zorda oynuyom 2. oynayışım bana normal geliyor sadecebazı yerlerçok zor olmuş