Arkadaşlar oyunu veteranda bitirim dedim. Bütün bölümleri bi şekilde geçtim. Buraya kadar güzel de şu Zakhaev e yaptığımız suikast sonrası kaçıyoruz ya orayı bi türlü bitiremedim. Bölümün sonuna geldim uçağı bekliyorum ama düşman bi bitmiyo kii. 1 saat uğraştım ölüp duruyorum canımı sıktı bu iş. Veteranda bitirebilen var mı acabaa?
Veteran dedin mi duracaksın çok zor iş o orasında Regular 'da bile bazılarını zorlar
Adamı yere bırak o zaten ölmez Sen sağ tarafta evimsi bir yer var ordan korunup adamları vur çok rahat geçersin
quote:
Orijinalden alıntı: imPossibLe360
Adamı yere bırak o zaten ölmez Sen sağ tarafta evimsi bir yer var ordan korunup adamları vur çok rahat geçersin
MacMilanı bıraktım. Adamların geleceği yerleri ezberlediğim için bomba koydum orlara. Evimsi gibi olan yere gittim yattım yere uçağın gelmesini bekliorm ama bu seferde adamları sağıma soluma el bombası atıo. Uçağın gelmesi 1200 metre kala yine öldüm bende regularda bitirdim
quote:
Orijinalden alıntı: imPossibLe360
veteranda aynen bu şekilde geçmiştim
Arkadaşım ilk C4 leri ordaki arabaların üstüne yerleştir.Ardından topuklayarak dönme dolabın önünde ki evlerin en arkasındaki evin oraya git orda pusulacak bi yer var.Çok nadir düşman geliosen de onları sniper la öldür.Sonra heli bekle,heli konduktan sonra belli bir zmanın var ,C4 leri patlat ve Macmillan'ın yanına gaptır.Al ve olduğunca yusuf yusuf bir durumda uçağa git.Tabi Veteran yani her yiğit bitiremez sonra da git tuvalete bölümün bitme şerefine boşal ve zevk almaya bak .İşte bu bizlerin hayatı.
quote:
Orijinalden alıntı: 26arifesiyorgunbekci
Arkadaşım ilk C4 leri ordaki arabaların üstüne yerleştir.Ardından topuklayarak dönme dolabın önünde ki evlerin en arkasındaki evin oraya git orda pusulacak bi yer var.Çok nadir düşman geliosen de onları sniper la öldür.Sonra heli bekle,heli konduktan sonra belli bir zmanın var ,C4 leri patlat ve Macmillan'ın yanına gaptır.Al ve olduğunca yusuf yusuf bir durumda uçağa git.Tabi Veteran yani her yiğit bitiremez sonra da git tuvalete bölümün bitme şerefine boşal ve zevk almaya bak .İşte bu bizlerin hayatı.