Bildirim
CoD4 MP PunkBuster Heartbeat Stopped Hatası
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
combofix bu programi indir ve pc ni tarat taratma islemi sirasinda 5-10 dk beklersin hic bisiyi elleme o halledecektir herseyi kesinilkle kotu bi program degildir virus programidir pb bu virusleri anti pb virusleri olarak algiliyor o bakimdan atiyor normal virus programlari icinde tehtid olusturmadiigndan silmiyor.
Combofix yani
not:kodu karistirmis olabilirim resime baktimda pb kapaniomus bu hatayi aldiktan sonra ctrl+alt+del yap islemlerde bak bakalim pnbkbustersb.exe warmi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fox-mete -- 23 Mart 2009; 21:41:40 > -
aynı problem bende de war uzun zamandır hemde yabancı + türk bütün forumlara goz attım we soylenenlerin hepsini yaptım sonuc alamadım :\
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X