Şimdi Ara

CoD4 & CoD2 Sunucularında Nisan Kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • KAMPANYA 1:TeamPasha.eu olarak kampanyamızı 1 ay uzatma kararı aldık
    ayrıca bundan sonra bizden server alanlara TeamSpeak ve Panel
    hediyedir.
    Her sunucuya 1GB Harita Alanı verilecektir.
    (Internet Sitesine yönlendirmek Şartıyla -> Fast Download)
    Ayrıntılar içinwww.teampasha.eu

KAMPANYA 2:
    Yaptığımız araştırmaya göre genel olarak sunucuların çoğu Clan Match Sunucusu olarak yer almaktadır..

Daha çok Public daha çok eğlence ve hoş vakit demektir..

Kendinizin keşke benimde sunucum olsaydı da şöyle oynardık böyle oynardık dediği zamanlar çok olmuştur..

Artık bu zamanın geldiğini size TeamPasha hatırlatacak ve yeni fiyatları çok konuşulacak !

TeamPasha ekibi olarak öğrenci ve cep dostu olarak bilinmekteyiz ve bize düşen görevide layıkı ile yerine getirmek için Bahar Fırtınası estirecek indirimlere gittik..

�Her oyun için 10'ar adet Stok bulunmaktadır. (CoD2 & CoD4)
    �Fiyatlar 30 Nisan 2009 Tarihine kadar geçerlidir.
    �Kampanya fiyatları ilk 3 ayı yansıtır.
    �4. aydan itibaren normal tarifeye geçilir.
    �Her sunucu için Yönetim Paneli verilmektedir.
    �Aldığınız her sunucuya TeamSpeak² Sunucusu hediyemizdir.

Kampanyamızla ilgileniyorsanız bize sitemizin Ana sayfasındaki 'Satış Destek' hattından ulaşabilirsiniz..

TEAMSPEAK:
    Sadece TeamSpeak hizmetinide vermeye başlamış bulunuyoruz bizden sadece
    TeamSpeak hizmetinide ayrı olarak alabilirsiniz.

Herkese iyi oyunlar dileriz.

iletişim için:

Xfire:1903mre

Xfire:wolfvolk

http://www.teampasha.eu/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |PASHA|TR-WOLF -- 5 Nisan 2009; 5:20:16 >

• Önüne gelen sunucu olmaya başladı...Ondan sonra lagdan loss tan geçilmiyor...
    Bizim sponsorumuz gerçi codturk 100mb bağlantı hızı var serverın.fttp erişim mod yükleme vs...her olanak mevcut.
    Server özellikleri nedir ? Başka oyun sunucularına destek veriliyor mu ? Bunlara dikkat etmek lazım.
  • reklam yapinca ne kadar veriyor sponsorunuz ? bende senin gibi reklam yapmak istiyorum ve kolay para kazanmak istiyorum lütfen söyle nasil iletisime gecebilirim..?

SaMoVe mezun oldugumdan beri issizim, param yok biraz yardimci olur belki sponsorunuz ?
  • Acınızdan geberin XD Yok size ekmek burdan.
  • çok pahalı
  • server kurmaya şu anda hiç niyetim yok ama sunu söylemem lazımki çok pahalı yapmıssın bide ne belli bu serverların daha sonra kapanmayacağı garantisi varmı:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1907gfb1995

server kurmaya şu anda hiç niyetim yok ama sunu söylemem lazımki çok pahalı yapmıssın bide ne belli bu serverların daha sonra kapanmayacağı garantisi varmı:D

herhalde rekabetten dolayı böyle yorumlar yapıyorsunuz herneyse eğer bizden daha uygun fiyata server veren varsa linkinide verirsiniz artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |PASHA|TR-WOLF -- 20 Mart 2009; 21:47:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Call of duty 5 yok mu?
  • satışı baltalayınca ne geçiyor elinize ben anlamıyorum.. laf olsun torba dolsun hesabı ağzı olan konuşuyor..
  • CoD4&CoD2 kampanyalarımızda uzatmaya gittik ve yeniliklerimiz var
    açılan konu güncellenmiştir.up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |PASHA|TR-WOLF -- 31 Mart 2009; 4:01:35 >
  • pasha siteyede baktım ama 12+2 lik yok xfirea da grmyrsn burdan söliim 12+2 cod4 ü 10+2 cod4 server fiyatına satarsan alcz ayrıca onda bi kampanya fln yokmu xD xD xfire a girersen ordn ayrıntılı knşlm

ayrıca fiyatlar çok uygun bu piyasayı blyrmsnz heralde
  • pasha zombi serverinizda sorun var sürekli bişeylerden atıyor oyundan örnek sm_anable 1 onu 0 yapıyorum snaps 20 den atıyor onu değiştirom başka birşey yazıyor nedir bu olayın cevabı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: isk0rpit

pasha zombi serverinizda sorun var sürekli bişeylerden atıyor oyundan örnek sm_anable 1 onu 0 yapıyorum snaps 20 den atıyor onu değiştirom başka birşey yazıyor nedir bu olayın cevabı?

serverımızda sorun yok sorun yaptığınız cfg deki değişiklikler snaps normali 30dur başka yerden aldığınız cfg mi kullanıyorsunuz?
    serverımız normal punkbuster ayarlarındadır punkbustera uygun olmayan config değişiklikleri olan oyuncular normal olarak punkbuster tarafından kicklenir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.