Şimdi Ara

COD4 1.7 patch sorunu (Windows7 64bit)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

COD4 oyunumu Vista'da sorunsuz yükleyip, 1.7'ye kadar patchleyip oynayabiliyordum. Geçtiğimiz hafta Windows 7 64bit kurdum. Oyun sorunsuz yüklendi ve 1.5'e kadar patchleyebildim. Ancak 1.6 patch'ini kuramıyorum ve dolayısıyla 1.7'ye de geçiremiyorum. Yönetici olarak çalıştırdım, uyumluluk modunda da çalıştırdım ancak hep "1628: failed to..." diye bir mesaj gösteriyor bir yerden sonra. Direk 1.6 patch de kurmayı denedim yine olmadı. Aynı sorunu yaşayan ve çözmeyi başarabilen arkadaşlar var mı acaba?

Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darth Crow -- 26 Ekim 2009; 10:18:33 >

• cod 4 1.7 versiyonu yüklü bende ve sorunsuz çalışıyor(win7 home premium x64). 1.5e kadar ayrı ayrı uğraşmadım ben, 270mb civarlarında bir 1.6 yaması var, önce onu kurdum, ardından da 1.6-1.7 güncelleştirmesi var 38mb lık, üzerine de bunu yükledim sorunsuz çalışıyor. nette biraz arat bulabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sazan84 -- 26 Ekim 2009; 10:54:05 >
  • Direk 1.6 olmayınca 1.4 ve 1.5'e yöneldim ben de acaba diye. Nette baya forum gezdim ama halen çare bulamadım. Sanırım silip tekrar falan deniycem :)
  • win7 ultimate 64 bit kullanıyorum bende sorunsuz yükledim ilginç
  • 1.6 tam sürüm ve 1.6-1.7 yükseltmesi için linler aşağıda...

http://www.gamershell.com/pc/call_of_duty_4_modern_warfare/
  • Direk 1.7 olan bi versiyonu olsaydı keşke. Bütün sorunum 1.6 ile çünkü :(
  • Arkadaslar 1,7 pach ile XFIRE üzerinden online call of duty 4 oynuyorum. Arakdaslarla aramızda genelde hile kullanıyoruz.

ben bilgisayarıma yeni format attım ve windows 7 32 bit yükledim. call of duty 4 gayet iyi çalışıyor fakat hileyi açamıyorum. Hertürlü uyumsorununu denedim ama olmadı. ilk olarak hileyi aktif ediyorsun. sonra XFIRE dan server a bağlanmak istiyorsun bu arada oyun başlıyor gibi yapıyor ve windows uyarı veriyor. COD4 uyumluluk sorunundan dolayı kapatılıyor diye.

bu konuda çözüm ürete bilen bir arakdas varmı ???

Bilgisayarımda yuklu hileler

codehook ve ArtificialAiming-Radar-v2.0

iki side hiçbir işe yaramıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fifa 16 PC kurulum sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.