Şimdi Ara

CoD2 oynayan en iyi oyuncular (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
327
Cevap
1
Favori
21.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: everst

quote:

Orjinalden alıntı: turexx

DaNGeRouS_TeaM||Terminatör
    DaNGeRouS_TeaM||Darbeli_Matkap
    DaNGeRouS_TeaM||Efsane_Timil
    DaNGeRouS_TeaM||Turexx
    DaNGeRouS_TeaM||Pusatli
    DaNGeRouS_TeaM||_Demo
    DaNGeRouS_TeaM||Atakanataoglu
    DaNGeRouS_TeaM||Kankokan
    DaNGeRouS_TeaM||Capkin12
    DaNGeRouS_TeaM||EseNN_Cryp2nyte
    DaNGeRouS_TeaM||Waffen SS
    DanGeRouS_TeaM||Yalnız_Kovboy
    DaNGeRouS_TeaM||El Capitan

CFT'de rakip tanimayan hepsi birbirinden kaliteli cod2'deki en iyi turk takımlarından birisi.takım oyunun oynarlar taktik uzerine kurulu bir takım.

Objektif olun dedik,
    kendi takımını yedeklerle birlikte aynen yazmışsın,şimdi bu kadro sana göre Türkiye'nin en iyisi mi?,lütfen gercekci olun

kuskunuz varsa her zaman mac yapmaya hazırız.kimle olursa olsun.kimseden cekinmiyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turexx -- 16 Eylül 2006; 20:59:51 >

• Yazılanlar gerçekten çok ilginç.Çoğu kişi dışarıda oynuyan oyuncularımızı bilmior.Call of duty 2 Online'nın ilk clanlarından [TDL]www.thedarklegion.com oynamış tek oyuncumuz var oda GoDFaTHeR'dır.tek-9'un bir çok maçına katıldı.kendisini kurdugu turk clanından tanımıştım.onun üzerine bi oyuncu ne gördüm nede tanıdım.şunuda sölüyüm yazdıgınız butun oyuncuları izledim gördüm hepside ii oyuncular lafım yok.ama bizi dışarıda temsil ettiği için GoDFaTHeR'a birkez daha teşekkürü borç bilirim.şu sıralar turk serverlarına takıldıgını duydum.inş. onu tekrar gorurum. HELAL SANA GoDFaTHeR ve senın gibi bizi dışarıda temsil eden turk oyuncularına....

• Tek kelimeyle Mesh,
    2-Ship,
    3-Sun
  • Tüm oyuncuları bir yana koyarım benim bu oyunu öğrenmek için zamanında sürekli izlediğim Rd'yi bir yana koyarım aksini düşünenler ya oyunu tam kavrayamamıştır ya da kendisini yeterince izlememiştir.

Rd'yi bir yana koyduktan sonra bana göre en iyi oyuncular BXPaCe, Mesh ve Sunthewhich.
  • Sunthewhich hangi clandaydı,birde bu RD N/A clanında dimi
  • Rd N/A da eft
  • eskilerden ben(eDDie-DH) ve NIRVANA-M var gorenler bilir

ama artik ne zaman COD oynarim kara kayip. bilgisayarimi ozledim
  • quote:

Orjinalden alıntı: everst

Sunthewhich hangi clandaydı,birde bu RD N/A clanında dimi

zT de...
  • quote:

Orjinalden alıntı: KraLLL69

Yukarıda Yazılanlara Diyecek BirŞey Bulamıyorum.. Bende Üstüme Oyuncu Tanımam Diyorum.. Sen Kimsin Diyenler Varsa Serverlarıma Bekliyorum..

Ben OTToM@N#_|KR@L|_

...::OTToM@N CL@N SeRVeRS::...

İllede Diyorsanız Bir Görelim Nasılsın...Server IP 1 -->> 212.175.23.95:28960 -->> 212.175.23.83:28960 ...

Yukarıda Yazdıklarınızın Alayıyla Oynamısımdır.Tek Oynarken O Kadar İyi Degiller Ama Takım Oyunu Yapabilen Oyunculardır.. BaŞKa YoRuM YoK..

• quote:

Orjinalden alıntı: reLo

quote:

Yukarıda Yazılanlara Diyecek BirŞey Bulamıyorum.. Bende Üstüme Oyuncu Tanımam Diyorum.. Sen Kimsin Diyenler Varsa Serverlarıma Bekliyorum..

Ben OTToM@N#_|KR@L|_

İllede Diyorsanız Bir Görelim Nasılsın...Server IP 1 -->> 212.175.23.95:28960 -->> 212.175.23.83:28960 ...

Yukarıda Yazdıklarınızın Alayıyla Oynamısımdır.Tek Oynarken O Kadar İyi Degiller Ama Takım Oyunu Yapabilen Oyunculardır.. BaŞKa YoRuM YoK..

İyi oyuncu burada duruyor

reLo

• quote:

Orjinalden alıntı: musAKka

quote:

quote:

Ben OTToM@N#_|KR@L|_

İyi oyuncu burada duruyor

reLo

KraL sistemde senin imzanda böhü kaçtı fps

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reLo -- 22 Eylül 2006; 6:59:52 >

• hangi dilde yazdın onu bora =p
  • quote:

Orjinalden alıntı: Silphatos

hangi dilde yazdın onu bora =p

senin lugatında olmayan kelimelerle efecim hani darya senin lugat o bakımdan
  • Sunthewhich'in oyununu izledim öyle ahım şahım oynamıyor trde zaten öyle çok çok iyi oynayan yok
  • yeni gine'cem kötüdür abi ben napayım aeeuh

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Silphatos

hangi dilde yazdın onu bora =p

senin lugatında olmayan kelimelerle efecim hani darya senin lugat o bakımdan
  • Bence en iyi oyuncu kesinlikle shipwhackeddir.
    Ama sabırsızlıgı tek dezavantajı
    En iyi snip bence Ertandır.Tdm de 100+ları rahat yapar.Ama beni dinlememesi ve ilginç fikirleri sebebiyle pek tanınmaz
    En komple oyuncu ise kesinlikle Bxpacedir.Sabırıyla,örnek olması ile vs.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rdyzlk44

milidya

milidyaaaaa

• quote:

Gral ^_^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tenement Funster -- 24 Eylül 2006; 22:16:54 >
  • quote:

Ottoman Server'ında Dawnville'de 2 ye 6 kalmışken bir arkadaşla tüm elemanları teker teker temizliyorduk, maç da 9-10 gibi çekişmeli gidiyordu. Bu kadar kasıp uğraşırken birden bire 2 ye 1 kaldığım anda çat diye harita değişti, Care açıldı. Tabi biz bu arkadaşla ne olduğunu şaşırdık ve yeni harita açılınca "bari map'in bitmesini bekleseydiniz" gibi şeyler yazdık (ki herhangi bir itham ya da hakaret içermeden, aynı yazdığım gibi). Ottoman-Kral ise "çok konuşuyorsunuz" diyip 3 arkadaşı (ben dahil) kickledi.

Evet yukarıdaki alıntına bakıp ben de diyecek birşey bulamıyorum. Serverlarınıza demek bu şekilde adam kicklemek, oyunlarını rezil etmek için bekliyorsunuz. Ne diyeyim, hayırlı olsun.

• Clan serverlarındaki kick olayı çok yaşanıyor,bu elemanda iyi oynayanları hazmedememiş,serverlarında kendilerini kral sanıyorlar,iyi oyuncu görmemiş haylaz gamerlar
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.