Şimdi Ara

COD2 CoD2MP_s.exe hatası alanlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
8.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://rapid-share.com/files/143586423/CoD2MP_s_by_b3rkhan.rar.html
    - yi kaldırım. Tamamen kendi yüklememdir. Şifre: b3rkhan
    Dosyayı çıkartın ve içinden çıkan CoD2MP_s.exe adlı dosyayı Call of Duty 2 oyununun kurulu olduğu dosyaya atın. Sorun çözülür.

Lütfen emeğe saygı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Einstein -- 8 Eylül 2008; 14:16:10 >

• çok saol dostum
  • Önemli değil.
  • Co2 yi X-Fire üzerinden online oynuyordum.Oyunu kendim yükleyip hataları çözebiliyordum fakat en son formattan sonra oyunu açamıyorum.Ses kartım bozuldu, şimdilik sesi anakart üzerinden alıyorum,acaba ondan olabilir mi diye düşünüyorum?Açmak istediğimde siyah bir ekran geliyr ve cod2 hatası veriyr.Cod 2 yi indirip oyunun kurulu lduğu "Aktivision" dsyasına attığım halde değişen bir şey yok.Ekran kartının driverini indirip kurdum,"Pb" yi kurdum ama nafile.Sorunun çözümüne yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.Hatayı resimle göstermek istiyorum fakat Print Screen ile çektiğim bit eşlem resimlerini formunuz desteklemiyor.Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler,ayrıca mutlu yıllar dilerim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kefkenli -- 30 Aralık 2009; 15:35:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kefkenli

Verdiğiniz link sadece Rapid Share ana sayfasını açıyor,kontrol edermisiniz...

adam -'yi kaldırın demiş.linki kopyala.adres satırına yapıştır.-'yi sil.o şekilde gir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.