Şimdi Ara

CoD'un Multiplayeri mi yoksa Battlefield Multiplayeri mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

CoD ve BF arasında kaldım. Hangi oyunun Multiplayer kısmı hem server doluluğu hemde silah buruş hissiyatları, aksiyon bolluğu açısından güzel ?

CoD MW serisi (REMAST... sürümü hariç), BF 1,2,5 hariç 3 ve 4. oyunların hangisinin online kısmı oyuncuları tatmin edici. CS:GO'yu 3 yıl önce bıraktım ve tekrar başladım ama bana eski tadı vermedi artık.

• Açıkçası Cs zevkli ama üst üste fazla oynayınca ve arkadaşım yoksa zevki tam çıkmıyor. Cod serisini eskiden beri oynayamiyorum ben bi strateji ben pek göremedim öl öldür hep bu döngüde. Ama arkadaşlarım bu olayı cok seviyor benim yapı gereği oynayamadim açıkçası. Bf serisi ile bf3 ile başladım ve oyunu tam bilmiyordum o zamanlar cod gibi diye bırakmıştım zamanında ama kırılma noktasi bende bf1 oldu. Bf1 öyle etkiledi ki beni tarihe ilgim arttı. Atmosfer güzel, takımla girince çok zevkli, bide ben medic olmayı seviyorum sağlıkçı olmak ana mesleği o iğneleri millete vurunca diriliyor ya, aşırı mutlu oluyordum taa ki hileye kadar. Sonra bıraktım açıkçası. Ea ya da iyi sovmusumdur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet BF1 çok iyi. Konsolda var ama her ay online oynamak için live'a paso abone olmam gerekiyor. PC'de ise kaldırmazsa veya düşük fps'de oynatırsa diye yanaşmıyorum. Konsolda 60 sabit lakin iş PC'ye gelince pek iyi sayılmaz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Skyrim mi diablo 3 mu
    13 yıl önce açıldı
    Sizce MOH'mu COD'mu ?
    17 yıl önce açıldı
    BF1 mi daha iyi yoksa BFV mi ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.