Arkadaşlar çok kısa tutacağım. CoD ve BF arasında kaldım. Hangi oyunun Multiplayer kısmı hem server doluluğu hemde silah buruş hissiyatları, aksiyon bolluğu açısından güzel ? CoD MW serisi (REMAST... sürümü hariç), BF 1,2,5 hariç 3 ve 4. oyunların hangisinin online kısmı oyuncuları tatmin edici. CS:GO'yu 3 yıl önce bıraktım ve tekrar başladım ama bana eski tadı vermedi artık. |
CoD'un Multiplayeri mi yoksa Battlefield Multiplayeri mi ?



-
-
Açıkçası Cs zevkli ama üst üste fazla oynayınca ve arkadaşım yoksa zevki tam çıkmıyor. Cod serisini eskiden beri oynayamiyorum ben bi strateji ben pek göremedim öl öldür hep bu döngüde. Ama arkadaşlarım bu olayı cok seviyor benim yapı gereği oynayamadim açıkçası. Bf serisi ile bf3 ile başladım ve oyunu tam bilmiyordum o zamanlar cod gibi diye bırakmıştım zamanında ama kırılma noktasi bende bf1 oldu. Bf1 öyle etkiledi ki beni tarihe ilgim arttı. Atmosfer güzel, takımla girince çok zevkli, bide ben medic olmayı seviyorum sağlıkçı olmak ana mesleği o iğneleri millete vurunca diriliyor ya, aşırı mutlu oluyordum taa ki hileye kadar. Sonra bıraktım açıkçası. Ea ya da iyi sovmusumdur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet BF1 çok iyi. Konsolda var ama her ay online oynamak için live'a paso abone olmam gerekiyor. PC'de ise kaldırmazsa veya düşük fps'de oynatırsa diye yanaşmıyorum. Konsolda 60 sabit lakin iş PC'ye gelince pek iyi sayılmaz :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X