Şimdi Ara

COD gibi savas oyunu MULTIPLAYER VE iki kisi bolum gecmeli

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Call Of Duty gibi kaliteli, ancak tum gorevleri Multiplayer ve bolum gecmeli seklinde... yani asker olarak oyuna girecegiz ve diger arkadasimla MULTIPLAYER ayni bolumde dusmana karsi savasacagiz YAN YANA bir oyun varmi??

COD da bu oluyormu??? tesekuurler.

• yani singleplayer görevlerini iki kişi oynamak istiyorsunuz sanırım...benim tek bildiğim farcry coop modu ile o şekilde oynanır...
  • Far cry da co-op var mıydı

Varsa ben isveçdeki far cry manyağı arkadaşımla baya oynarım...

Bu arada bir oyunu co-op oynamak istiyosanız upload seviyenizin çok yüksek olması lazım,Bazı durumlarda 512k bile yetmiyor
  • benim ve onunda hizi 512. bence bu hiz yeterlidir. denemek lazim. walla simdi cok sevindim gibi... UMARİM DEDİKLERİNİZİ YAPABİLİRİM.

fary cry oyununa arkadsim hasta.. aksam deniycem... izlenimlerimin aktaririm. ama dedigim gibi Call Of Duty oyununa HASTAYİM. keske onda da oyle bi ozellik olsa.. YAHU bunun bide 2si cikti. onda da yokmudur?

cok sagolun arkadaslar.
  • FarCry'da Co-Op yok bu arada
  • Farcry a coop mod olarak sonradan yükleniyor

yok diyenler buraya baksın:http://www.farcrycoop.de.vu/
  • İlk Half-Life Co-op şeklinde oynanabiliyor. İnternetten Sven Co-op diye aratın bulursunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gta 5 karakter degistirme tusu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: tristam

İlk Half-Life Co-op şeklinde oynanabiliyor. İnternetten Sven Co-op diye aratın bulursunuz.

Evet yalnız SP bölümünü tam takip etmiyorsun. Bir bakıma bölüm seçerek devam ediyorsun.
  • Hatırladığım kadarıyla Operation Flashpoint'te Co-Op modu vardı... Biraz eski olmasına karşılık oldukça gerçekçi ve heyecanlı bir oyundur...
  • Serious Sam'dede wardı arkadaşınla beraber önüne geleni yokedebilirsin :P
  • quote:

Orjinalden alıntı: musAKka

Hatırladığım kadarıyla Operation Flashpoint'te Co-Op modu vardı... Biraz eski olmasına karşılık oldukça gerçekçi ve heyecanlı bir oyundur...

Tüm serisi var bende. Ama eskidi artık. Yenisini çıkaracaklar http://www.armedassault.com/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.