Şimdi Ara

CoD Ghosts vs. Killzone SF

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyunlar daha çıkmadı ama yinede sorim. PS4 yaninda ghost mu yoksa kz mi alim (bf4 demeyin onu zaten hep alırım sadece 2. tercihim olur)
    mp için alıcam ilk mp cod um bo2 idi. KZ3 de var ve kz3 ii değil bence. SF nin mp si de harika görünüyor sizce ???

• cod ghost.

• 1080p izleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: HelodermaSuspectum

cod ghost.

lütfen sadece isim yazmayın. Nedeninide söyleyin.
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Killzone_Shadow_Fall_Sabit_60_FPS_Olmayacak-41877.htm
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Killzone_SFin_Harita_Paketleri_Ucretsiz_Olacak-41042.htm

60 fps olmasına gerek yok bf3 ü ps3 te rahat oynuyordum ama kz3 gibi 20 ye falan düşmez herhalde fps.
    Ve oynanış artık eskisi gibi (en azından kz2,kz3) hantal değil. Şu anda sf gibi düşünüyorum. Grafiğe fazla önem vermem ama bo2 de yere yatıp beklerken duvarın kaplamasız ! olduğunu görünce ...

• Cod Ghost oynayacaksan PS4 alma bence.

Killzone SF de hem dedicated server olacak hem oyun görsel olarak PS4'ün en iddialı çıkış oyunu olacak hem de yapılan yorumlara göre Cod kadar zevkli bir multisi olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmannking1507

quote:

cod ghost.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Killzone_Shadow_Fall_Sabit_60_FPS_Olmayacak-41877.htm
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Killzone_SFin_Harita_Paketleri_Ucretsiz_Olacak-41042.htm

60 fps olmasına gerek yok bf3 ü ps3 te rahat oynuyordum ama kz3 gibi 20 ye falan düşmez herhalde fps.
    Ve oynanış artık eskisi gibi (en azından kz2,kz3) hantal değil. Şu anda sf gibi düşünüyorum. Grafiğe fazla önem vermem ama bo2 de yere yatıp beklerken duvarın kaplamasız ! olduğunu görünce ...

Cod Ghost icin ;
    1.oyun ciktiktan 2 sene sonra dahi serverlarda oyuncu kitligi cekmessin.
    2.cod her zaman fps oyunlarinda kendini en iyisi olarak kanitlamistir.
    3.ps3 tekine nazaran patlama, yikilma, parcalanma efektleri gayet tatmin edici olmustur.
    4.kill streak leri kullanmasi cok zevkli.
    5.single olarakta muhakkak yine kaliteli, karizmatik, aksiyonu bol bir konu bulmuslardir.

Killzone ShadowFall icin ;
    killzon shadow fall single ve grafik olarak ne kadar kaliteli olursa olsun ki buna eminim ama multisi bir o kadar da vasat, bir süre sonra sikabilir o yüzden tavsiye etmem. ama yinede grafik ve single i icin kz sf yide almani tavsiye ederim.

• kesinlikle cod ghost alirim ps3-4 fark etmez ,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

cod ghost.

Cod Ghost icin ;
    3.ps3 tekine nazaran patlama, yikilma, parcalanma efektleri gayet tatmin edici olmustur.
    5.single olarakta muhakkak yine kaliteli, karizmatik, aksiyonu bol bir konu bulmuslardir.

killzon shadow fall single ve grafik olarak ne kadar kaliteli olursa olsun ki buna eminim ama multisi bir o kadar da vasat, bir süre sonra sikabilir o yüzden tavsiye etmem. ama yinede grafik ve single i icin kz sf yide almani tavsiye ederim.

Hele 2 numarada yazdığın sey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zaten 2 oyunu da alacağım sadece öncelikle hangisini almam gerekiğini soruyorum. Kz3 te bile hala adam varsa sf dede olur. Haklısın cod un multisi zevkli. Ne kadar dandik bir oyun olsa da zevkli işte. Zaten şu anda cod u satışlarda falan bf den başka geçen olmaz. Streakler o kadar umrumda değil. Zaten iyi bişi atıyorsun karşı takım boşalıyor. Şu lag olayınıda bi halletmediler zaten. Oyunlar çıktıkdan sonra sf nin multisine bakarım. Cod un şimdiden ne olacağı belli zaten :P Ama sf yi merak ediyorum.
  • quote:

Zaten 2 oyunu da alacağım sadece öncelikle hangisini almam gerekiğini soruyorum. Kz3 te bile hala adam varsa sf dede olur. Haklısın cod un multisi zevkli. Ne kadar dandik bir oyun olsa da zevkli işte. Zaten şu anda cod u satışlarda falan bf den başka geçen olmaz. Streakler o kadar umrumda değil. Zaten iyi bişi atıyorsun karşı takım boşalıyor. Şu lag olayınıda bi halletmediler zaten. Oyunlar çıktıkdan sonra sf nin multisine bakarım. Cod un şimdiden ne olacağı belli zaten :P Ama sf yi merak ediyorum.

sf yi merak ediyorsan ve ps3 te kz3 u hala oynayipta oynamaktan da zevk aliyorsan o zaman kz sf yi al bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

quote:

quote:

quote:

cod ghost.

Cod Ghost icin ;

Hele 2 numarada yazdığın sey

Şöylelerini ciddiye almayın

• bo2 de 13 gün kz3 de 44 saat oynama sürem var. Hala bo2 oynuyorum ama ilk aldığım zevki vermiyor. Kz yi zaten hiçbir zaman fazla oynamadım. Bo2 yi yazın 1 gün oturup aralıksız 8 saat oynadığım olmuştu ama kz3 te en fazla arka arkaya 3-4 maç atmışımdır. Cod da ne varsa artık uzun süre oynayınca sıkılmıyorum. Bf dede öleyim 2 maç atınca sıkılıyorum. Ve şu olaya bf yi karıştırmayın lütfen. O bu oyunlarla karşılaştırılamaz. Farklı bir tür sayılır.
  • quote:

bo2 de 13 gün kz3 de 44 saat oynama sürem var. Hala bo2 oynuyorum ama ilk aldığım zevki vermiyor. Kz yi zaten hiçbir zaman fazla oynamadım. Bo2 yi yazın 1 gün oturup aralıksız 8 saat oynadığım olmuştu ama kz3 te en fazla arka arkaya 3-4 maç atmışımdır. Cod da ne varsa artık uzun süre oynayınca sıkılmıyorum. Bf dede öleyim 2 maç atınca sıkılıyorum. Ve şu olaya bf yi karıştırmayın lütfen. O bu oyunlarla karşılaştırılamaz. Farklı bir tür sayılır.

Crysis la mı karşılaştıralım
  • quote:

oyunlar daha çıkmadı ama yinede sorim. PS4 yaninda ghost mu yoksa kz mi alim (bf4 demeyin onu zaten hep alırım sadece 2. tercihim olur)
    mp için alıcam ilk mp cod um bo2 idi. KZ3 de var ve kz3 ii değil bence. SF nin mp si de harika görünüyor sizce ???

bu da soru mu şimdi tabii ki KZ SF.Sonra codu deneyebilirsin tabii ama şiddetle öneririm KZ SF'u.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.