Şimdi Ara

CoD Elite, BO2'nin Çıkışında Wii U'ya Gelemeyecek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Call of Duty Elite sistemi Modern Warfare 3 döneminde PC oyuncularına epey çektirmişti. "Ha geldi, ha gelecek" derken günleri eriten Call of Duty Elite sistemi, en nihayetinde PC için iptal edilmişti. MW3 sırasında PC'yi es geçen sistem, Black Ops 2 sırasında da Wii U'yu es geçecek gibi.
     
        Activision'dan gelen açıklamalara göre Call of Duty: Black Ops 2'nin çıkışıyla birlikte Call of Duty Elite sistemi, platformun yapısına dahil edilmeyecek. Konuyla ilgili araştırmaların yapıldığını söyleyen firma, "Call of Duty Elite'in Wii U sürümü için geliştirmeler yaptığımızdan dolayı 13 Kasım'da sistemi Wii U'ya sunamayacağız." açıklamasını yaptı. 
     
    Umarız bir yılan hikayesi daha yaşanmaz.








  • Black Ops 2 ile Elite PC'lere geliyor mu yoksa tamamen rafa mı kaldırıldı?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Login olduktan sonra Other Platforms? seçeneklerinde PC ve Wii hala var ama Wii U yok. Wii U yu Wii olarak da düşünmüş olamazlar sanırım.

    MW zamanında Elite sisteminin PC ye gelmemesinin en büyük sorumlusu Infinityward'dır. Çünkü PC sürümünde oyuncu sahtekarlığı maalesef vardı ve Elite sisteminin rekabet sonuçlarıda doğru olmayacaktı. Black Ops sürümünde de hile sistemi yine dayanıklı olursa o zaman Elite sürümünü görebileceğimize inanıyorum!

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Olsun..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.