Nvidia GeForce 8400gs Windows 7 32 bit 2.40 Ghz İntel Core Duo 2 Kaldırırmı?
CPU You Have: Intel(R) Core(TM) i5 CPU M 430 @ 2.27GHz 2.27GHz
CPU SPEED :2.3 GHz
RAM :4.0 GB
OS : Microsoft Windows 7 Ultimate Edition Service Pack 1 (build 7601), 64-bit
video card :GeForce GT 330M
Kaldırırmı bilgisayarım
İşlemci : intel core i5 3.10 ghz
Ekran Kartı ZOTAC ddr3 1 gb 256 bit
ddr3 8 gb Ram
İşletim sistemi : Windows 7 Ultimate 64 bit
FULL Ayarda oynuyorm :D
slm arkadaşlar toshıba intel core i3 windows7 ati mobility rodeon hd 5145 512 artırıla bilir remden destek alıo 1770 e kadar çıkıo ekran kartı black ops 2 3 bilgisayarcıya yükletmeye çalıştım yapamadılar acaba lettobumda bir sorun mu var dıe düşünüyorum yardımcı olmanızı beklıom şimdiden teşekkürler
Kim ne derse desin bir oyunda asil olan grafik degildir. kotu gorunmemesi yeterli. Bir oyunu oyun yapan oynanisi ve senaryosudur. Cod bu ikisini hersene sagliyor. Ve asil oyunda coddur. Bf sedaca grafige onem vermis. Oynanis ve senaryo sifir insana zevk vermiyo. Ama cod hrrsene oynarken insani zevk manyagi yapiyo.
Arkadaşlar Yazıyorum Kaldırımı Yazarsanız Sevinirim :) AMD Athlon Dual Core Processor 4450B, 2,0GM RAM, ATI Radeon HD 5670
beyler cevap gerekiyo 4gb ram 1gb ekran kartı intel hd graphichs family intel celeron işlemci 1.80ghz win 8.1 64 bit lowda veya mediumda kaldırır mı acil cevap lazım?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme