Şimdi Ara

Cod:Black Ops alinir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar cod:black ops almayi dusunuyordum fakat yazilanlari okuduktan sonra kararsiz kaldim. Lag sorunu diyorlar fps dusmesi diyorlar hile diyorlar battlefield mi alsam diye dusunuyorum. Mw 2 yi bir yil kadar oynadim tek black ops cikiak diye elden cikarmistim Mw 2 den aldigim zevki alabilir miyim? Uptade ler ile lag sorunu falan duzeldi diyorlar ama ben emin degilim eger Mw 2 deki gibi oynayabileceksem bir sorun yok ama eger oyle degilse pisman olur muyum? Ozellikle de ps 3 icin cok kotu demelerinden sonra iyice kararsiz kaldim.

• bende mw2 de lag vardı :D

Black opsta hep hostum gerçi mw2 de ttnet 8mbit black ops ta fiberoptik var
  • Bende 8mbit var ama Mw2 de rahatsiz etmedi. Bu arada media marktta 99 liraya dusmus oyun bebce gayet iyi hemtr psn storedan fln harita almak daha kolay olur gibime geliyor.
  • nooooooooooooooooooooooooooooooo
    yapma bunu.
  • Tabiki alınır.Öle her yazana inanma
  • aynen yazılanlara göre Gran turismo 5 te alınmaz :D kz3 te alınmaz oyun oynanmaz kısaca :D
  • Bir kisi dese yine iyi ozellikle su imza kampanyasi konusunu okursaniz herkes oyunu kotuluyor bi tane iyi diyen gormedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] COD Black Ops 6
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erecan35

Bir kisi dese yine iyi ozellikle su imza kampanyasi konusunu okursaniz herkes oyunu kotuluyor bi tane iyi diyen gormedim.

Oyun grafik olarak maalesef ki çok gerilerde MAG oynadım az önce ve o oyunda bile grafikler Black Ops un üstünde, MP si sorunlu ping değeri 0 olan bağlantılar istiyor.
    Verdiğin paraya değmez ben acıdım parama bir köşede duruyor oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: PracticeMan

quote:

Bir kisi dese yine iyi ozellikle su imza kampanyasi konusunu okursaniz herkes oyunu kotuluyor bi tane iyi diyen gormedim.

Oyun grafik olarak maalesef ki çok gerilerde MAG oynadım az önce ve o oyunda bile grafikler Black Ops un üstünde, MP si sorunlu ping değeri 0 olan bağlantılar istiyor.

Battlefield 2 yi oynadin mi? O oyun hakkinda ne dusunuyorsun?
  • BC2 al
  • ben fazla lag e rastlamadım.en fazla iki-üç tane.bazılarında çok fazla lag oluyor(yorumlara göre).bence alınır.arkadaşlar HQ çok zevkli oluyor
  • Bence almalısın ben 1MB hızla Wireless ten bağlanıyorum ve 3 çizgi ile oynuyorum hep yazılanlara aldırış etme daha önce Cod serilerini multi oynadıysan bu oyunu seversin.
  • Almayi dusunuyorum ya en kotu ihtimal red dead redemption la falan takas ederim hic begenmessem.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PracticeMan

quote:

Battlefield 2 yi oynadin mi? O oyun hakkinda ne dusunuyorsun?

BFBC2 de var bende o oyuna laf söyleyemem işte harika oyun, ama gerçekten inan bana COD Black ops grafik olarak geride ve MP de çok sorunlu lag olsa yine iyi oyunda takılmalar oluyor görmeden anlaman mümkün de değil pek ama MP de koşarken rakip atlamalı koşuyor. Party ler sorunlu lobby her an kapanabilir vs. vs. bu başlıkta yazanlar ölümüne COD manyamışları bakma sen, paran çoksa COD al tabi ama paran değerliyse haketmeyen oyun verme paranı

Not: senaryosu güzel oyunun

• Grafik kötü değil full hd sony ile oynuyorum 102 ekran acaba benm gözlerm mi bozukta iyi görüyor :D:D

grafik süper bnce jungle da taa nerdeki adam bile bell oluyor
  • Bir kere grafik grafik olarak bc2 nin gerisinde.Ha tabi bc2 al demiyorum ancak başka bir oyunda karar kıl bence.Bu güne kadar hiç bir oyunda bu kadar büyük bir beğenmeme kitlesi olmadı.
    Herkes oyunu iade etmek istiyor düşün artık.
    Ki host sorunu lag dan daha bela.Tam iyi performansı yakalamışken host çıkıyor ve host bulunamadığı için ortada kalıyorsun.
  • Grafik güzel mi ? bende LG LH4000 de oynuyorum. Ayrıca Full HD açık olsa ne olur ki ben Tv m de açmaya bile gerek duymuyorum oyun HD bile olmayabilir. Çözünürlük sırıtıyor.
    Süper, harika ya da muhteşem kelimelerinin hakkını vermek lazım kullanırken, bu oyun bunu haketmiyor.

Erecan35 illa COD alacağım diyorsan COD 4 al şiddetle tavsiye ederim. Hem grafiği daha iyidir hem de lagsız takılmasız sorunsuz oynarsın ;) hacker yapanları gördüğün an çıkarsın oyundan olur biter.
  • abi belki bana güzel gelmiştir yani herkese göre değişirde yinede oynatıyor kendini host hataı olur mu bilmem bende yok genellikle host oluyorum

ama mw2 bağlantı biraz laglıydı ama kopma yoktu

sen bilirsin para senin iiyice araştır al :)
  • Baska yorum var mi?
  • Anladığım kadarıyla internet bağlantın iyiyse bu oyunun multisi de iyi,kötüyse multis de kötü.Ben bu oyunu alalı bir kaç hafta oldu,story modunu bitirdim..güzeldi,multisini de yeni oynamaya başladım..takılma sorunu,lag,host sorunu filan yaşamıyorum.Yurtdışında 150mbit'lik bağlantı hızında oynuyorum belkide bu yuzden bende sorun olmadı.Yine de kararsızsan BFBC2 alabilirsin..en azından kafan rahat olur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.