Sorun grafikler değil bana kalırsa, oyunun içeriğidir, Activision bu kıvamın tuttuğunu bildiği için oyuncu yanlısı dayanmak yerine riske girmeden aynı şekilde para kapısını açık tutmakta.
Sorun oyunların rakipleri iher alanda ilerlerken hiçbirşey değiştirilmemesi. Ben de sırf grafik veren oyunlara karşıyım, elbette bir BF3'ü bu açıdan eleştiremem ama bir BC2 olmadığı da gayet ortada..
sorun ne grafiklerdir ne de içeriğidir zira ortada bir sorun yok. alıp ta memnun olmayanı görmedim.kendimide gururla katıyorum bu işe.o 30 milyon alıcıdan birisi de benim her kuruşu helal olsun.uzun zamandır ilk kez bir oyunda hem hüzünlendim hem sevindim hem de eğlendim.battlefield gibi içi boş bir oyundan bahsetmiyoruz burada. hem görsel hem işitsel anlamda tam bir şölendir cod. "sorun" demek için önce kaynak göstermen lazım.satışlar iyi , puanlar iyi. sorun diye kendi dar fikrini koyuyorsan esas sorun budur bence. sorun varsa crysis e battlefield e killzone lara bakın. bakın da görün oyun a , eğlenceye değilde ekran kartına abanınca nasıl da rezil bir satış rakamı çıkıyor.şu saydıklarımın hepsinin satışlarını toplayın.bir mw2 etmez. black ops -mw3 hiç etmez. cod 2 belki eder.
call of duty black ops 2 zombi moduda var mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: BSC Misafiri
sorun ne grafiklerdir ne de içeriğidir zira ortada bir sorun yok. alıp ta memnun olmayanı görmedim.kendimide gururla katıyorum bu işe.o 30 milyon alıcıdan birisi de benim her kuruşu helal olsun.uzun zamandır ilk kez bir oyunda hem hüzünlendim hem sevindim hem de eğlendim.battlefield gibi içi boş bir oyundan bahsetmiyoruz burada. hem görsel hem işitsel anlamda tam bir şölendir cod. "sorun" demek için önce kaynak göstermen lazım.satışlar iyi , puanlar iyi. sorun diye kendi dar fikrini koyuyorsan esas sorun budur bence. sorun varsa crysis e battlefield e killzone lara bakın. bakın da görün oyun a , eğlenceye değilde ekran kartına abanınca nasıl da rezil bir satış rakamı çıkıyor.şu saydıklarımın hepsinin satışlarını toplayın.bir mw2 etmez. black ops -mw3 hiç etmez. cod 2 belki eder.
Resmen saçmalıyorsun battlefield'in içi nerde boşmuş ? Büyük haritalar araç kullanmak muhteşem gerçekçi sesler.Bu seneki cod tek kuruşunu bile haketmiyor satış rakamına değil puanlara bak sen puanlarda battlefield 3 eziyor :)
quote:
ultra_storm her haberin altına da ''yeni motor'' yazma be bilader. Ya yeni motor dediniz, grafik dediniz BF'nin özüne tecavüz edildi. Ne güzel BC2 oynardık, üstüne koyacaklarına içine ettiler. Yemişim motorunu bana adam akıllı oyun sunsunlar. Eğlenemedikten sonra, oyun modları güzel olmadıktan sonra, oyun dengeli olmadıktan sonra foto realistik görüntü sunsa ne oluuur, sunmasa ne olur. bence arkadaşın haklı olduğu yönlerde var bc2 yi oynadım ama oyunda bayağ bi çok grafik hatası buldum örneğin koskoca duvar kurşunlarla parçalanabilirken ağaç 4 -5 şarjör boşaltılsa bile nerdeyse hiç birşey olmuyordu bf3 e gelirsek bf3 çok gerçekçi olmuş ne kadar uğraştıysamda abes bi grafik hatası bulamadım oyun aşırı gerçekçi (fakat benim fikrim tabi bu ) ama seyri zayıf ve bence sıkıcı bir konusu var tabi bu benim fikrim herkese iyi oyunlar
Black Ops u orijinal almak geldi aklıma. Ama şöyle birşey var, ben aldım mı yarım almam çıkan 4 harita paketini de alırdım. Şimdi kim uğraşacak onunla. Bu yüzden BLACK OPS 2 yi alacağım, gayet beğendim, grafik önemli değil ( Homefront, gayet güzeldi bence ama graifkleri rezaletti, MW3 oyun güzeldi, garfikleri hiç ama hiç dikkatimi çekmedi (sp si güzel sadece) ) HA AYRICA, DEDİĞİM GİBİ BENCE GRAFİKLER GELİŞTİRİLECEKLERDİR. UMUDUM VAR !
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme