Şimdi Ara

Cod 4 oynayıp lvl 40+ olan ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler 40 lvl civarı olan biri msn adreisni pm atabilecek mi acaba bişeyi deniyorum da
    55 felan olursa hayır demem xD
    bişey isteyecegim

teşekkürler

• yok mu kimse :)
  • ben lwl 41'im oyunda nickim darkswordman
  • konusuruz pm attım
  • olursa benide görün
  • Evet oluyor başkasının profilini kullananlar var keşke online bir sistem yapsalarmış.
  • yaw 1 kişi mi var sadece bühüüh
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hazır profille oynamanın ne anlamı var ? aylarca bekle sen oyunu ha çıktı ha çıkıcak sonra oyunun bi bugını ya da eksiğini herneyse onu bul sonra hadi bana 55 lvl verin de direk kral olayım gibi bi zihniyetle ortalıkta dolaş .

garipsiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: -ustAd

hazır profille oynamanın ne anlamı var ? aylarca bekle sen oyunu ha çıktı ha çıkıcak sonra oyunun bi bugını ya da eksiğini herneyse onu bul sonra hadi bana 55 lvl verin de direk kral olayım gibi bi zihniyetle ortalıkta dolaş .

garipsiyorum

aynen yav..

bende fazla multi oynamadım toplam 3-4 saat felan oynadım lvl 13-14 teyim.bikere beleşe konmak çok saçmalıktır öyle oyun oynanmazki.erkek adam doğru düzgün oynar

• Bunuda knight a çevirmişler. Bu oyundada lvl olurmu artık ayıp yahu
  • lvl 52 den başladım mpdata dosyasını değiştirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halisakal -- 13 Kasım 2007; 14:34:14 >
  • konu boşa gitmesinbende clan arıyorum şöyle takılacak lvl43 nick seyyar_kablo
  • neoph pm attim :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozan19881

Bunuda knight a çevirmişler. Bu oyundada lvl olurmu artık ayıp yahu

bencede yaa bu oyunda bile lwl falan yakında bununda suyu çıkarr !! çhar çalmalar felan başlamış bile baksana!
  • quote:

Orjinalden alıntı: JoKe39

quote:

Orjinalden alıntı: ozan19881

Bunuda knight a çevirmişler. Bu oyundada lvl olurmu artık ayıp yahu

bencede yaa bu oyunda bile lwl falan yakında bununda suyu çıkarr !! çhar çalmalar felan başlamış bile baksana!

seni ilgilendiriyor mu ? karsı tarafla benim aramda.

para yok bişey yok ortada karsılıklı sevgi saygı xD

• yav bugün cod 4 setupu bölerken dosyalar karıştı cod 4 ü yüklediğim klasörü yanlışlıkla sildim .profilim gitti ..geri alma yolu yokmu bunun...ama sağlık olsun baştan adam gibi oynarız yeniden
  • quote:

Orjinalden alıntı: desing

yav bugün cod 4 setupu bölerken dosyalar karıştı cod 4 ü yüklediğim klasörü yanlışlıkla sildim .profilim gitti ..geri alma yolu yokmu bunun...ama sağlık olsun baştan adam gibi oynarız yeniden

sanmıyorum

nasıl silindi :S

• quote:

Orjinalden alıntı: Junger

quote:

Orjinalden alıntı: desing

yav bugün cod 4 setupu bölerken dosyalar karıştı cod 4 ü yüklediğim klasörü yanlışlıkla sildim .profilim gitti ..geri alma yolu yokmu bunun...ama sağlık olsun baştan adam gibi oynarız yeniden

sanmıyorum

nasıl silindi :S

Yav E de 3-5 tane call of duty adında dosyalar oldu.benimde C de yer olmadığından oraya yüklemiştim.karıştırdım dosyaları diğer dosyayı silcektim sil dedim hop uyarı verdi işte salt okunur felan evet dedik gitti .şimdi yeniden kurdum oyunu .yeniden bitircez.onlinede akar ama

• komple mi sildin ? geri donusum felan

neyse kolay gelsin

up
  • quote:

Orjinalden alıntı: Junger

komple mi sildin ? geri donusum felan

neyse kolay gelsin

up

yav direk sil dediğimde Nasıl olduysa geri dönüşüm kutusundanda silmiş.sistemi geri yüklemede yapmadım baştan kurdum işte ..

sen uplamaya devam et
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.