Şimdi Ara

COD 4 - Garena server sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. XFire'da bir türlü oynayamadığım için , COD4'ü Garena'da oynamayı düşündüm. Programı kurdum, tüm ayarlamaları yaptım. COD4 1.7 patchinde ve punkbuster yüklü. Ancak ne zaman herhangi bir rooma ve servera girsem 1 tane bile oyun göremiyorum Local kısmında. Hiç oyun yok. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Yardımcı olursanız sevinirim.

• Girdiğin server boş olabilir...Pick Server seçeneğindeki listeden ilk serverları seçip girin.
    Ayrıca garenada sadece kullanıcıların kurduğu serverlara girilebilinirken ki bunlar dünyanın 1 ucundaki kullanıcının serverıda olabilir, xfire da ise dedicated krekli yerli serverlarada girebilirsin.
    Xfire kurduktan sonra tools>option>games ten not install listesinden cod 4 mp bulup exe sini göstermen yeterli serverları görmen için...
  • Bende yapmıştım,serveri tanıtsanda,gerekli patchleri yapsan da garenadan oynayabilmen mümkün değil malesef..
  • Tesadüfen gördüm bu konuyu.Garena'yı yükleyip patchleri yükledikten sonra oyuna giriyorsunuz.Source yazan yere tıklayıp "local" yapıyorsunuz ve o roomdaki serverleri görebiliyorsunuz.Maksat hizmet arayanlara yardımcı olabilmek
     COD 4 - Garena server sorunu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.