Merhaba. XFire'da bir türlü oynayamadığım için , COD4'ü Garena'da oynamayı düşündüm. Programı kurdum, tüm ayarlamaları yaptım. COD4 1.7 patchinde ve punkbuster yüklü. Ancak ne zaman herhangi bir rooma ve servera girsem 1 tane bile oyun göremiyorum Local kısmında. Hiç oyun yok. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Yardımcı olursanız sevinirim.
Girdiğin server boş olabilir...Pick Server seçeneğindeki listeden ilk serverları seçip girin. Ayrıca garenada sadece kullanıcıların kurduğu serverlara girilebilinirken ki bunlar dünyanın 1 ucundaki kullanıcının serverıda olabilir, xfire da ise dedicated krekli yerli serverlarada girebilirsin. Xfire kurduktan sonra tools>option>games ten not install listesinden cod 4 mp bulup exe sini göstermen yeterli serverları görmen için...
Bende yapmıştım,serveri tanıtsanda,gerekli patchleri yapsan da garenadan oynayabilmen mümkün değil malesef..
Tesadüfen gördüm bu konuyu.Garena'yı yükleyip patchleri yükledikten sonra oyuna giriyorsunuz.Source yazan yere tıklayıp "local" yapıyorsunuz ve o roomdaki serverleri görebiliyorsunuz.Maksat hizmet arayanlara yardımcı olabilmek
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme