merhaba arkadaşlar yine ben umarım sizi sıkmıyorumdurneyse asıl konuya gelelim ben cod 2 de console olmaya başladım tamam iyi güzel consoleyiz console olarak mesaj yazıyoz adam atıoz banlıyozama bir sorun var ya fast res nasıl atılır snip limit nasıl değiştirilir ve kısa yoldan cod 2 yi alta almadan console olarak mesaj yasıl yazılır bu kodlar lağzım kısacası bana cod 2 rcon kodları lağzım şimdiden teşekkür ederim
hangi klandasın sen bakayım?
başlıca kodlar şöyle: hepsinin başında tabiki /rcon var ---scr_sniper_limit 1-2 yaz işte kafana göre ---scr_killcam 0-kapalı 1-açık ---scr_friendlyfire 0-kapalı 1-açık 2-kendi adamını vurunca sağlığın azalır. ---fast_restart ---say konuşmak için
/rcon kick(oyuncunun ismi)-oyuncuyu serverdan uzaklastirma komutu(eger oyuncunun nick renkliyse renklerin girilmesine gerek yok)
/rcon set pam_mode cevo veya pub-pub moddan cevo moda gecis, cevo moddan pub moda gecmeye yarayan komut
/rcon login (şifre) - admin kontrolunu elde etmek için gerekli
/rcon say blablabla - uyari vs. yapmaniz için
/rcon status - server hakkında bilgi ve oyuncularin bilgilierini yaziyor.(bunu yazdiktan snr ctrl+" yapmaniz gerek)
/rcon clientkick 5 - status yapinca oyuncuya serverda verilimiş bi numara cikiyor 5 yerine onu yazarsaniz o oyuncunun adini yazmadan atabilirsiniz.uzun nickli elemanlarda işe yariyor.
/rcon banclient oyuncuguidi
/rcon scr_sniper_limit 3 _shotgun_limit 2 vs.. silah limitleri
/rcon g_allowvote - oylamayi acar
/rcon g_gametype sd - oyun tipini belirler
/rcon map_restart oyun tipini deiştirdikten snr mape restart atmaniz gerekli
General Game Default Description scr_allow_bar 1 0 - disable weapon 1 - enable weapon scr_allow_bren 1 scr_allow_enfield 1 scr_allow_enfieldsniper 1 scr_allow_g43 0 scr_allow_greasegun 0 scr_allow_kar98k 1 scr_allow_kar98ksniper 1 scr_allow_m1carbine 1 scr_allow_m1garand 1 scr_allow_mp40 1 scr_allow_mp44 1 scr_allow_nagant 1 scr_allow_nagantsniper 1 scr_allow_pps42 1 scr_allow_ppsh 1 scr_allow_shotgun 1 scr_allow_springfield 1 scr_allow_sten 1 scr_allow_svt40 1 scr_allow_thompson 1 scr_allow_fraggrenades 1 scr_allow_smokegrenades 1 g_allowvote 1 Allow call voting, need to set both to 0 scr_drawfriend 0 Draws a team icon over teammates scr_forcerespawn 0 Force respawning - DM & TDM scr_friendlyfire 0 0 - off 1 - on 2 - reflect damage 3 - share damage scr_killcam 1 0 - off 1 - on scr_spectatefree 1 0 - off 1 - on scr_spectateenemy 1 0 - off 1 - on scr_teambalance 0 0 - off X > 0 - Balances teams within X number of players
Capture the Flag Default Description scr_ctf_scorelimit 5 Map score limit scr_ctf_timelimit 30 Map time limit, in minutes - 0 to 1440
Deathmatch Default Description scr_dm_scorelimit 50 Map score limit scr_dm_timelimit 30 Map time limit, in minutes - 0 to 1440
Search and Destroy Default Description scr_sd_bombtimer 60 Time until the bomb explodes once planted, in seconds scr_sd_graceperiod 15 Time at round start where spawning and weapon choosing is still allowed, 0 - 60 seconds scr_sd_roundlength 4 round length, in minutes scr_sd_roundlimit 0 Max Number of round wins per map scr_sd_scorelimit 10 Map score limit scr_sd_timelimit 0 Map time limit, in minutes - 0 to 1440
Team Deathmatch Default Description scr_tdm_scorelimit 100 Map score limit scr_tdm_timelimit 30 Map time limit, in minutes - 0 to 1440
Headquarters Default Description scr_hq_scorelimit 450 Map score limit scr_hq_timelimit 30 Map time limit, in minutes - 0 to 1440
ehh bana bişi kalmamış buyur bakalım sana lazım olacak tüm komutlar burada
arkadaslar hepinize tesekkür ederim tşkler ellerinize sağlık
Peki serverı kilitleme ve kilidi kaldirma komutlari neler yazarsaniz sevinirim
quote:
Orjinalden alıntı: memet_1907
Peki serverı kilitleme ve kilidi kaldirma komutlari neler yazarsaniz sevinirim