Şimdi Ara

Çocukluğunuzdaki İyi Anılar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu canilik konusunu gördümde kendi çocukluğumla gurur duydum. Bu nedir arkadaş.

Bu konudaki iyi, ilginc, sıradışı anılarımızı paylaşalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne iyi ne de kötü anılarım var çocukluktan ot geldim ot gidiyorum
  • bir keresinde komşu kızıyla.. bu da böyle bir anımdır
  • o zamanlar kirada oturuyorduk.kirada oturduğumuz evin sahibinin oğlunun bir bisikleti vardı.ilk defa hayatımda bisiklet sürüyordum bütün mahalle toplaşmış benim bisiklet sürüşümü izliyor
    ve hep beraber ayakta alkışlıyorlardı mücahit afferin oğlum afferin diyorlardı. Tam o sırada eski kullanılmayan bir evin bahçesinin çitlerine girmiştim. Elime paslanmış çivi battı buda böyle bir anımdır.
  • Koltukta uyuyup yatakta uyanmayı hiç bir şeye değişmem
  • güncel
  • Vakti zamanın 10-15 kişi beni dövmek için okulda kıstırmışlardı tuvalete bunlar tabi daha dayağa başlamadan yavaş yavaş dövmeyi tercih ettiler o sırada sevdiğim bir büyüğüm kapıyı kırarcasına içeri girdi hepsini ittirdi aldı beni götürdü servisime kadar ben hayran hayran abiye bakıyorum tabi neden böyle birşey yaptın dedim o da hiç ciddiyetini bozmadan seni benden başka kimse dövemez dedi...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 5yada6 yaşımda babam beni gezmeye götürmüş mc donalds a gittik onu net hatırlıyorum sonra bide kestane falan almıştık sanırım. Neyse babam oyuncak alalım diye beni sürekli oyuncakcıların olduğu yerlere götürüyormuş bende birşey istemeyince sormuş oğlum ne alalım diye. Ben de baba bugün benim için çok para harcadın gerek yok demişim. Ilk duyduğumda ne duygulanmıştım.

Bide 6 yaşımda sitede bisikletle gezerken uçmuşum bikaç abi beni eve getirmiş. Elim dizim falan kan içinde. İş yeri yürüme mesafiydi babam geldi tentirdiyot getirmişti sanırım sürünce yakıyordu. Ben de sürüp evin içinde koşuyordum koşarken hava çarpınca serinliyordu acıyı hissetmiyordum. Ne gündü bee

• Arkadaş hiç düzgün adam yok herkes potansiyel katil

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.