Şimdi Ara

çocukluğumuza inelim mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar iyi ya da kötü çocukluğunuzda sizi en çok etkileyen olay ne oldu?hala unutamadığınız bir olay var mı iyi ya da kötü...bazen olur ya hatırlarız çocukluğumuza dair birkaç şey gülümseriz...bazende hatırladığımız şey gözlerimizin dolmasına sebep olur ...yada hala o anı yaşıyormuşcasına utanmamıza...

evet arkadaşlar buyrun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~kasva~ -- 31 Ekim 2010; 0:43:42 >

• Çocukluğumu hiç sevmem. Liseye kadar şişman, çirkin, kızların nefret ettiği özenti bi kişiliktim. Zamanla toparladım kendimi, yani bu benim düşüncem :)
  • çocukken hiç unutmam..burçin vardı..ah ülen burçin.bu kızla hep bisiklet sürerdik...onunki beyaz renkliydi benimkisi kırmızı..çingene mi neydi bunlar sanırım..esmer bi teni vardı.sarıydı saçları..kısa küt kesim.benden de birkaç yaş büyüktü..çok değil...ama güzel kızdı ..okulda da hoşlandığım bi kız vardı hanife diye...tabi o zaman çocuğuz hiç ciddi olamadık..bu hanife de hiç yüz vermezdi bana...birgün bu hanifeyi yolda gördüm bisikletle arkasından gittim..çocukluk işte...ne diye gidersin be çocuk... burçinde arkamdan bağırıyordu...ismimle....dinlemedim devam ettim...keşke dinleseydim...nerden bileyim çocuk aklımla bunun beni kıskanacağını...baktım bana bağırmayı ve arkamdan gelmeyi bıraktı...geri döndü gitti..

hiç düşünemedim...küseceğini...
    küstü bana :(
    mahallelerimiz biraz uzaktı ama bisiklet olunca yakındı gitmesi..gittim mahallesine..buldum...özür diledim...konuştum...ama çok kararlıydı konuşmadı,barışmadı...çok üzüldüm çok pişman oldum...kaybedince anladım değerini ..onu sevdiğimi..bir daha hiç beraber bisiklet süremedik bir daha onu hiç göremedim : (
    affet burçin :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 31 Ekim 2010; 2:12:50 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.