Şimdi Ara

Çocuklar köylerine internet bağlatan Mansur Dedelerine teşekkür etti. (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
262
Cevap
1
Favori
10.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
239 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hardday

Kardeşim Osman Öcalan nın çıkma sebebi benden habersiz ve onayım olmadan hdp chp ile ortak iş yapıyor dedi.. Abisinin bu duruma onay vermediğini tüm ülkeye açıkça itiraf etti... Karayılan kime neye göre chp ile ittifak emri veriyor dedi. Zaten karayılan da chp yi destekleyeceklerini söyledi..

Sen kılıçdaroğlu nun aponun heykelini dikeceğiz diyen demirtaşı çıkarma çabasını neye bağlıyorsun...

Bak benim gibi bir adam Demirtaş'ın yanından bile geçemez ama heykelini dikeceğiz olayı tamamen siyasi bir sözdür. Politikadır işin aslı. Bunları ayırt edebilmeniz lazım. Nasıl Erdoğan açılım yapmaya kalktı ama eline yüzüne bulaştırdı, onu da eleştirmenin belli sınırları olmalı. Yani gidip teröristlerle birlik oldu denmemeli. pkk halen çok güçlü. hdp'de pkk istemeyen çok kişi var ama üzerlerinde baskı kuruyorlar. Demirtaş kaç yıldır hapiste, hiç pkknın bunun için eylem yaptığını ya da kınadığını gördün mü?

CHP bile benim istediğim çizgide değil şu anda. Orası da başka mesele. Ancak şunu da söyleyeyim, o mhp, hdp gibi birbirlerine atıp tutan partiler, Meclis'te beraber yemek yiyip şakalaşıyorlar.

Haketmeyen partileri özellikle küçük harfle yazdım.

• quote:

Osman Öcalan silahsız kürt haklarını savunma adına fikir beyan ettiği için infazı verilmiş ve terörist başı abdullah ın talimatı ile infazdan vaz geçilmiş ve uzaklaştrılmış biri. Aç oku yaşananları. Ben chp ile hdp nin el sıkışıp beraber iyi salladık deyip kahkahalar atmasına normal bakamam sen bak, Selahattin demirtaş içeriden çıkarılamaz cezasını çekecek, sen çıkarmaya çalış, ben bir chp li milletvekilinin pkk cenazesinde show yapmasını görmemzlşkten gelemem sen gel, immaoğlu nun seçimden sonra hdp li kardeşlerime teşekkür ederim demesi tam bir rezillik tir ben kabul edemem sen et, ben vatanımın askerini polisini öğretmenini şehit eden kalleşçe arkasından vuran örgütün siyasi parti ayağı ile hiç bir şekilde bırak flört teşekkür etmeyi aynı şehirde olmak istemem, sen iste yaşa el sıkış kemikleri sızlat.

Sorduğum soru açık,
    neden İmamoğlu hdp li kardeşlerim dedi teşekkür etti

Neden kılıçdaroğlu demirtaşı çıkarmaya çalışıyor insan hakları mahkemesine başvuruyor..

Bunlar Atatürk partisinin zihniyetinimi temsil ediyor. Atam dersimi neden yaktı. Neden?

CHP zamanında Erdoğan'ı da hapisten çıkarmak için uğraştı. Bil de. Bazen fazla dürüst olabiliyorlar. hdplilere teşekkür etmesinden daha doğal bir şey yok. hdp oyları önemliydi. akp alsaydı o oyları onlar teşekkür edecekti. Erdoğan zamanında Kürt aşiretlere az yalvarmadı oylarını almak için. Şu şu sorunları çözeceğim dedi ama çözmedi. Seçmeni de tepkisini gösterdi. Söylediklerinin çoğu kulaktan dolma.

pkk cenazesi olaylarını da Özgür Özel Meclis'de açıkladı. Bir videosuna bak istersen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myfranco -- 9 Aralık 2020; 3:34:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Elk.de

Çorba dağıtmakla belediyecilik olmaz

Ülkenin başkentinde üretim adına fabrika yok denecek kadar az

Halka balık vermeyi bırakıp,balık tutmayı öğret ey başgan

Selam ve kelam ile

Bunu bana bırakın ......

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Novagate

Güzel hareket tebrikler.
    Fakat koskoca Türkiye'nin başkenti Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin, bir hayırseverin yapabileceği sıradan bir yardımı 4 tane çocuğa modem verip bunu da "icraat" olarak gösterip, üstüne Mansur "dede" diye pazarlanmasına çok güldüm komik olmuş.

Hadi ekmek kuyruğuna goooooo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • myfranco kullanıcısına yanıt
    1) Açılım, Bölge halkına bir mesajtı , arkanıza aldığınız bir terör örgütü kürt sorunu ve Barış diye Nağmeler atıyor. Buyurun size zeytin dalı silahları bırakın bu kişilere prim vermeyin bizde operasyonları durduruyoruz. Peki Selahattin Demirtaş ne yaptı Hendek kazdırmaya başladı insanları sokağa davet etti neden Çünkü adamlar kanla besleniyor işlerine gelmedi açılım süreci.
    Ve sonra operasyon lar başladı hendek olayı ile.. Neden chp operasyonların durmasını istedi ve insan haklarına gitti.

Velhasıl arkasına bölge halkını almış bir terör örgütü ile mücadele dünyada en zor şeydir. Yardım eden halkı etkisiz hale getirirsin, sivil katliam var diye önce chp çıkar.

2) Bana CHP nin Erdoğan ı cezaevinden çıkartmaya çalıştığı konuşmayı atar mısın. Lütfen bekliyorum.

Dağda elinde Keleş ile resimleri olan peştemal bağlayan terörist ile Erdoğan ı bir tutman da senin hayal gücünün ne vahim olduğunu gözler önüne seriyor. Olayları analiz etme yönü ayrı vahim.

• quote:

Osman Öcalan silahsız kürt haklarını savunma adına fikir beyan ettiği için infazı verilmiş ve terörist başı abdullah ın talimatı ile infazdan vaz geçilmiş ve uzaklaştrılmış biri. Aç oku yaşananları. Ben chp ile hdp nin el sıkışıp beraber iyi salladık deyip kahkahalar atmasına normal bakamam sen bak, Selahattin demirtaş içeriden çıkarılamaz cezasını çekecek, sen çıkarmaya çalış, ben bir chp li milletvekilinin pkk cenazesinde show yapmasını görmemzlşkten gelemem sen gel, immaoğlu nun seçimden sonra hdp li kardeşlerime teşekkür ederim demesi tam bir rezillik tir ben kabul edemem sen et, ben vatanımın askerini polisini öğretmenini şehit eden kalleşçe arkasından vuran örgütün siyasi parti ayağı ile hiç bir şekilde bırak flört teşekkür etmeyi aynı şehirde olmak istemem, sen iste yaşa el sıkış kemikleri sızlat.

Sorduğum soru açık,
    neden İmamoğlu hdp li kardeşlerim dedi teşekkür etti

Neden kılıçdaroğlu demirtaşı çıkarmaya çalışıyor insan hakları mahkemesine başvuruyor..

Bunlar Atatürk partisinin zihniyetinimi temsil ediyor. Atam dersimi neden yaktı. Neden?

Yaff hehehe

senin cumhurbaşkanın sayın öcalan niye dedi..

Çıkmışın burda vık vıklıyorsun.

Özrünüz kabahatinizden büyük hala yüz baulup bişeyler saçmalamaya çalışıyorsun.

Bunların iktadarı hırsız seçmenleri de arsızz heee..

• SLAHS kullanıcısına yanıt
    Yav he he ile iletişim kuramayız 😉

Bak sen diyorsun ki o zaman şuan chp nin yaptığı benim için sorun değil. Pkk cenazesinde de olabilir, terör örgütü partisi hdp ile anlaşmalı seçimlere girebilir, chp kurmaylarının eşleri hediye alıp terörist in eşinin doğum gününü kutlamaya gidebilir diyor isen, Selahattin demirtaş içeriden çıkmalı diyen parti sana gayet masum geliyor ve vicdanın beynin gayet rahat ise askerine polisine arkadan saldıran insanlar ile iş yapan partiye git ver oyunu arkadaş 😉
  • Siz zaten bizimle hiç iletişimde olmadınız. Yeni mi geldi aklınıza iletişim.Çocuklar köylerine internet bağlatan Mansur Dedelerine teşekkür etti. 

Sende hala her yeri soyan Türkiye yi 5 holdingle veren. Araplara her yeri peşkeş çeken o yetmezmiş gibi 30 yıldır enflasyonu bir türlü düşüremeyen alt gelir grubunu ortadan kaldıran. İşsizlik sorununu çözemeyen buda yetmezmiş gibi takır takır çalışan fabrikaları kapatan.

Yani kısacası işçisi emeklisinin problemine 30 yıldır bi halt üretemeyen. Ama tam tersine kendileri habire semirdikçe semiren gemiciklere gemicik katan partinin sempatizanıyla zaten iletişim kurmam.

Sende git bunlara git oy ver.

• quote:

1) Açılım, Bölge halkına bir mesajtı , arkanıza aldığınız bir terör örgütü kürt sorunu ve Barış diye Nağmeler atıyor. Buyurun size zeytin dalı silahları bırakın bu kişilere prim vermeyin bizde operasyonları durduruyoruz. Peki Selahattin Demirtaş ne yaptı Hendek kazdırmaya başladı insanları sokağa davet etti neden Çünkü adamlar kanla besleniyor işlerine gelmedi açılım süreci.
    Ve sonra operasyon lar başladı hendek olayı ile.. Neden chp operasyonların durmasını istedi ve insan haklarına gitti.

Velhasıl arkasına bölge halkını almış bir terör örgütü ile mücadele dünyada en zor şeydir. Yardım eden halkı etkisiz hale getirirsin, sivil katliam var diye önce chp çıkar.

2) Bana CHP nin Erdoğan ı cezaevinden çıkartmaya çalıştığı konuşmayı atar mısın. Lütfen bekliyorum.

Dağda elinde Keleş ile resimleri olan peştemal bağlayan terörist ile Erdoğan ı bir tutman da senin hayal gücünün ne vahim olduğunu gözler önüne seriyor. Olayları analiz etme yönü ayrı vahim.

Fazla yazmayacağım sana. hdp'yi savunacak hiç değilim.

Konuşma değil o. Belli genç bir arkadaşsın. 46 yaşındayım. Hukuk mücadelesiydi o. Çıkartılması için uğraşan Deniz Baykal. Netten bakabilirsin.

fetonun yanıbaşında poz verenlerle, keleşle dağda olanların bir farkı yok benim için.

• SLAHS kullanıcısına yanıt
    Sen de teröristler ile iş birliği yapan seçimlere ortak anlaşmalar ile giren.. Vekillerinin ne idiğü belli olmayan. Atatürk resimlerini odalarından indiren, sözde ermeni soykırımını kabul edip taksime çağıran, sur Cizre operasyonlarında katliam var deyip insan hakları mahkemesine giden, Aponun heykelini dikeceğiz diyen adamı içeriden çıkarmaya çalışan, seçim sonrası hdp li kardeşlerime teşekkür ediyorum diye show yapan (kendisinin tek başına birşey yapamayacağını ispatlamış oldu), terörist eşine hediyeler alıp evine giden, demirtaş ile el sıkışıp baraber iyi salladık deyip kahkahalar atan kişilere oy atıp ülkeyi teslim et. Onca şehit ve yakını hesabını elbet sorar soracaktır... Ha bu arada 2001 yılında şuan ki hükümet ülkeyi develüasyon ile devr aldı. 99 ve 2001 krizlerini ülkenin memura maaş veremeyecek duruma geldiği yılları bir aç izle videolarını 😉
    Aynen Keleş ile dağda olanla iş yapanın da bir farkı olmamalı... Bu arada 41 yaşındayım.19 yıllık meslek hayatımın 9 yılını güneydoğu ve Doğu Anadolu da görev yaparak geçirdim. Ve bölge halkının 94 98 yıllarından sonra özellikle 2007 2014 arası yıllarda hdpkk ya verdiği desteği gözlerimle görüp, devletin işinin ne kadar zor olduğunu gördüm. Destek vereni vursan sivil katliam, göz altına alsan zorbalık diye hdp ve chp şahlanıyor. İsrail gibi şehre bomba yağdırsan dünya ayaklanır.. Neyse işin özü böyle bir muhalefet varken benim oy atarken elim titrer onca şehit yakını okuluna giden öğretmenin baharında katletmeleri pazarda evinin kapısının önünde arkasından kalleşçe vurulan şehitler aklıma geliyor hdp ile iş yapanı yada yakınlık göstereni görünce. Elim ayağım titriyor. Vicdanınız rahat ise bu dünyalık keyfinize bakın.

Daha 5 saat önce yaşanan bir durum buyrun.Şehit edilen polis memurunun katili nasıl öldürüldü açıklayın diyor... Allah ım aklıma mukayyet ol. Bunlar değişmez bunlar maşa...ve kimse çıkıp ne diyorsun sen diyemiyor parti içinde. Tık yok...

Çocuklar köylerine internet bağlatan Mansur Dedelerine teşekkür etti.

• quote:

Aynen Keleş ile dağda olanla iş yapanın da bir farkı olmamalı... Bu arada 41 yaşındayım.19 yıllık meslek hayatımın 9 yılını güneydoğu ve Doğu Anadolu da görev yaparak geçirdim. Ve bölge halkının 94 98 yıllarından sonra özellikle 2007 2014 arası yıllarda hdpkk ya verdiği desteği gözlerimle görüp, devletin işinin ne kadar zor olduğunu gördüm. Destek vereni vursan sivil katliam, göz altına alsan zorbalık diye hdp ve chp şahlanıyor. İsrail gibi şehre bomba yağdırsan dünya ayaklanır.. Neyse işin özü böyle bir muhalefet varken benim oy atarken elim titrer onca şehit yakını okuluna giden öğretmenin baharında katletmeleri pazarda evinin kapısının önünde arkasından kalleşçe vurulan şehitler aklıma geliyor hdp ile iş yapanı yada yakınlık göstereni görünce. Elim ayağım titriyor. Vicdanınız rahat ise bu dünyalık keyfinize bakın.

Daha 5 saat önce yaşanan bir durum buyrun.Şehit edilen polis memurunun katili nasıl öldürüldü açıklayın diyor... Allah ım aklıma mukayyet ol. Bunlar değişmez bunlar maşa...ve kimse çıkıp ne diyorsun sen diyemiyor parti içinde. Tık yok...

İş yapmıyorlar, ülkeyi soyuyorlar. Kendi aralarında bölüşüyorlar. Ben böyle görüyorum. hdp ile akp arasında kalsam ve oy vermek zorunda kalsam, düşünmeden akpye basarım oyumu. Bunun dışında öldürsen akp'ye oy vermem. Sanırım görüşümü belli etmişimdir.

CHPli değilim bu arada. Defalarca belirttim. Evet defalarca CHP'ye oy attım. 2015'de mhp'ye oy attım. Atmaz olaydım ama o zaman akp'nin ne b.k olduğunu bas bas bağırıyordu o bunak Bahçeli.

Ülkede gerçekten vatanperver bir muhalefet yok. Vatansever demiyorum, vatanperver diyorum. O konuda haklısın. Halk ne ki siyasetçilerden ne bekliyoruz?

• Valla siz kusura bakmayın ama kendi tezinizi çürütüyorsunuz. Hdp karşı olan tutumunuzu net belli edip. Alalen hdp ve zihniyeti ile ittifak içinde olan bir partiye göz göze oy vermek vatanseverlik değil şahsi kinini ortaya koyup göz perdesini indirmekten başka birşey değil. Ailenden birinin katili ile iş yapan şahışa yardımcı olmaktan, onun işlerini kolaylaştırmaktan öte gitmez. Arkadaşın birine dedim yukarıda, kimi geçim derdine bakar oy verir kimi bağımsızlığını içindeki hainler ile mücadele edip yaşamını başka güçlerin eline geçirememeye çalışmaya oy verir.
    İnsan vatanını sever, çünkü hürriyeti rahatı hakkı vatan sayesinde kaimdir. Vatanına göz dikip çomak sokmaya çalışanı başına ezmez onunla ortak iş yaparsa yavaş yavaş sinsi sinsi hürriyetini kaybecektir. Hdp nin amacı zihniyeti belli, bölmek kutuplaşma. Bunun aksini iddia eden varsa konuşalım onunla. Mühsin Yazıcıoğlu nun bir sözü vardır... Vatan aşkı maya gibidir. Süt bozuk ise tutmaz.

Allah kalbi ve gözü açık olanlardan eylesin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardday -- 10 Aralık 2020; 9:30:30 >

• quote:

Valla siz kusura bakmayın ama kendi tezinizi çürütüyorsunuz. Hdp karşı olan tutumunuzu net belli edip. Alalen hdp ve zihniyeti ile ittifak içinde olan bir partiye göz göze oy vermek vatanseverlik değil şahsi kinini ortaya koyup göz perdesini indirmekten başka birşey değil. Ailenden birinin katili ile iş yapan şahışa yardımcı olmaktan, onun işlerini kolaylaştırmaktan öte gitmez. Arkadaşın birine dedim yukarıda, kimi geçim derdine bakar oy verir kimi bağımsızlığını içindeki hainler ile mücadele edip yaşamını başka güçlerin eline geçirememeye çalışmaya oy verir.
    İnsan vatanını sever, çünkü hürriyeti rahatı hakkı vatan sayesinde kaimdir. Vatanına göz dikip çomak sokmaya çalışanı başına ezmez onunla ortak iş yaparsa yavaş yavaş sinsi sinsi hürriyetini kaybecektir. Hdp nin amacı zihniyeti belli, bölmek kutuplaşma. Bunun aksini iddia eden varsa konuşalım onunla. Mühsin Yazıcıoğlu nun bir sözü vardır... Vatan aşkı maya gibidir. Süt bozuk ise tutmaz.

Allah kalbi ve gözü açık olanlardan eylesin...

Siyaset bizim düşündüğümüzden çok farklı işliyor. Daha önce söyledim ancak bu konuda mı söyledim bilmiyorum ama Meclis'de birbirine kızan adamlar, aynı masada oturup yemek yiyorlar. Keşke hiç Meclis'de olmasalar ama Meclisteler.

Evet çünkü rejim Cumhuriyet, siyasi partilerin olduğu halkın seçtiği siyasi liderlerin yönettiği bir rejimimiz var. Meclis de olacak içinde vekiller de. Ama teröriste çanak tutanı ayırmakta o partinin görevi. Görüyoruz ki chp bundan hiç gocunmuyor üstüne üstlük arkasında duruyor. Hatta başkanı hdp li teröristi içeriden çıkartıp sahalara sokmak istiyor. Halk bunu görüyor... Görmeyen de görmek istemediğinden görmüyor. Sonucunu herkes çeker. Aynı gemideyiz, batarsa herkes batacak.
  • quote:

Evet çünkü rejim Cumhuriyet, siyasi partilerin olduğu halkın seçtiği siyasi liderlerin yönettiği bir rejimimiz var. Meclis de olacak içinde vekiller de. Ama teröriste çanak tutanı ayırmakta o partinin görevi. Görüyoruz ki chp bundan hiç gocunmuyor üstüne üstlük arkasında duruyor. Hatta başkanı hdp li teröristi içeriden çıkartıp sahalara sokmak istiyor. Halk bunu görüyor... Görmeyen de görmek istemediğinden görmüyor. Sonucunu herkes çeker. Aynı gemideyiz, batarsa herkes batacak.

Kilit noktayı söyledin arkadaşım, aynı gemideyiz. Siyasi birliktelikleri çok fazla eleştirmiyorum artık. Misal mhp akp'ye ateş püskürüyordu, pkk'dan daha tehlikeli diyordu. Şimdiki hallerine bakıp şaşırmıyoruz bile. hdp'nin de tamamı terörist demek doğru olacağını düşünmüyorum ve bunu siyaset açısından söylüyorum. Yoksa bana kalsa faşist diye suçlarlar beni.

Hdp kendi düşüncesinde olmayan bireyi nasıl barındırır içinde. Mümkün mü sizce. Resmen özerklik ilan etmek istediklerini her fırsatta vurgulayıp pkk ya terör örgütü olarak görmüyorlar. 35.000 can alan hain örgüte terörist diyemeyen partinin zihniyeti ne kadar vatan huzuru için olabilir. Bu güruh ile yapılan ortak işler nasıl görmezden gelinebilir.

Evet bahçelide atıp tutuyor idi, ta ki parti içine sızan fetöcüleri görünce partiyi ele geçirmeye çalışınca Meral akşenerin MHP başkanı olmaya çalışması... Dedi hooop bu Erdoğan ın dedikleri doğru imiş dedi. 1990 dan bu yana cumhurbaşkanlığı davetlerin de bu hain fetö vardı. Süleyman Demirel Ecevit Türkeş çiller yılmaz hepsinin masaların da onur misafiri olarak bulundu. Okullar yapıyor dershaneler açıyor eğitime ekonomiye katkı sağlıyor diye kimse altında bişi aramadı... Bir gerçek var şuan fetö ve pkk ile amansız bir mücadele veriyor askeri ve emniyet mensupları...

Kaç tane ülke darbe girişimi yaşadı Avrupa da..

• quote:

Hdp kendi düşüncesinde olmayan bireyi nasıl barındırır içinde. Mümkün mü sizce. Resmen özerklik ilan etmek istediklerini her fırsatta vurgulayıp pkk ya terör örgütü olarak görmüyorlar. 35.000 can alan hain örgüte terörist diyemeyen partinin zihniyeti ne kadar vatan huzuru için olabilir. Bu güruh ile yapılan ortak işler nasıl görmezden gelinebilir.

Evet bahçelide atıp tutuyor idi, ta ki parti içine sızan fetöcüleri görünce partiyi ele geçirmeye çalışınca Meral akşenerin MHP başkanı olmaya çalışması... Dedi hooop bu Erdoğan ın dedikleri doğru imiş dedi. 1990 dan bu yana cumhurbaşkanlığı davetlerin de bu hain fetö vardı. Süleyman Demirel Ecevit Türkeş çiller yılmaz hepsinin masaların da onur misafiri olarak bulundu. Okullar yapıyor dershaneler açıyor eğitime ekonomiye katkı sağlıyor diye kimse altında bişi aramadı... Bir gerçek var şuan fetö ve pkk ile amansız bir mücadele veriyor askeri ve emniyet mensupları...

Kaç tane ülke darbe girişimi yaşadı Avrupa da..

K.K.'nın ağzından defalarca duydum ben terörist dediğini. O kadar da değil canım.

Ben K K demiyor demedim ki. Siz hdp nin içinde terörist yoktur dediniz de, bende hdp başlı başına pkk yı terörist olarak tanımlamıyor.. Vekilleride öyle. Bir tane hdp vekili gösterebilir misin bana pkk terör örgütü değildir diyebilen... Terörist sadece dağda değil ki. Zihniyeti dağda ki ile aynı olan da ondan bir farkı yoktur...

Hdp ile ortak noktada buluşan anlaşma yapanın vatan sorgusu ve sevgisinden şüphe ederim. Kürt sorunu olmadığı halde, kürt halkı için çabamız bahanesi ile onca savunmasız asker polis sivili katleden bir örgüt ile bağı olanın da niyetinden şüphe ederim.

İmamoğlu gibi hdp li kardeşlerime teşekkür ederim dersen, halk sana cevabını verecektir...
  • quote:

Ben K K demiyor demedim ki. Siz hdp nin içinde terörist yoktur dediniz de, bende hdp başlı başına pkk yı terörist olarak tanımlamıyor.. Vekilleride öyle. Bir tane hdp vekili gösterebilir misin bana pkk terör örgütü değildir diyebilen... Terörist sadece dağda değil ki. Zihniyeti dağda ki ile aynı olan da ondan bir farkı yoktur...

Hdp ile ortak noktada buluşan anlaşma yapanın vatan sorgusu ve sevgisinden şüphe ederim. Kürt sorunu olmadığı halde, kürt halkı için çabamız bahanesi ile onca savunmasız asker polis sivili katleden bir örgüt ile bağı olanın da niyetinden şüphe ederim.

İmamoğlu gibi hdp li kardeşlerime teşekkür ederim dersen, halk sana cevabını verecektir...

hdp'de terörist yok mu dedim? En az yarısı terörist onların ama pkk baskısından kurtulamıyorlar. Bir kısmı temiz siyaset yapmak istiyor ama yapamıyorlar. Siyasi yönden konuşuyorum. Yoksa suratlarına bile tükürmem.

hdpli kardeşlerim derken gidip teröristi kasdetmiyor. hdp'ye oy verenleri kasdediyor. Normal bir söylem bu. Nasıl namaz kılıyor diye akpye oy veren var, Kürt diye de hdp'ye. Politik olarak bir fark yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myfranco -- 10 Aralık 2020; 21:34:43 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.