Şimdi Ara

Çocuk Masalları ve Çocuk Hikayeleri Okuma Sitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Çocuk Masalları ve Çocuk Hikayeleri Okuma Sitesi

    Çocuklar için Masallar

    Sevgili çocuklar/ebeveynler,masal okumak çocuklar için neden önemli evvela onu kısaca anlatmak istiyorum. Millet olarak okuma konusunda ne kadar tembel olduğumuzu az çok hepimiz biliyoruz. Bunun sebepleri nelerdir bunları etraflıca araştırmak gerekiyor. Okumak çocuk yaşta başlar, çocuklara okumayı alıştırmak için onların masal okumasını, çocuk hikayeleri okumasını sağlamalıyız. Bunun için çok bir şey yapmanıza da gerek yok. Onlara sizlere önereceğimiz masal oku sitesini açıp sitedeki masal ve hikayeleri beraberce okuyarak çocuklarınıza okuma alışkanlığı sağlayarak, geleceğe daha güvenli bir şekilde hazırlanmasına yardımcı olabilirsiniz. Size önerdiğim masal sitesinde birbirinden güzel masallar, çocuk hikayeleri, Karagöz ve Hacivat konuşmaları, bilmeceler, deyimler, çocuk fıkraları, aklınıza gelecek her türlü kültürel bilgiyi bulabilirsiniz.

    Çocuklar için Masallar ve Hikayeler

    Meşhur fabl yazarı la fontaine masalları, yine başka bir ünlü fabl ustası ezop masalları ve dünyaca ünlü alman halk masalları yazarı grimm kardeşlerin masalları gibi pek çoğu dünya klasik masalları arasında yer alan kısa masalları sitemizde ücretsiz okuyabilirsiniz.

    Türk masalları tarih boyunca varlığını kaybetmemiş her zaman özünde yiğitlik, dürüstlük, yardım severlik vardır. Türk masalları denilince aklımıza ilk gelen eşsiz kahramanımız Keloğlan. Keloğlan masalları her zaman iyinin, doğrunun kazanacağını ve yalanın kötü bir şey olduğunu, kötülerin de daima kaybedeceğini öğütler.

    Türk hikayeciliğinin öncüsü Ömer Seyfettin hikayeleri, Sait Faik hikayeleri gibi pek çok çocuk hikayeleri sitede yer alıyor. Türk kültürünün milli ve manevi değerlerini taşıyan hikayeleri çocuklarınıza okutarak onların vatansever bir nesil olarak yetişmesine katkıda bulunabilirsiniz. Çeşitlilik gösteren hikaye ve masallar eminim ki çocuklarınızın yarınlara daha güzel bakmasına, kendini daha iyi hazırlamasına yardımcı olacaktır.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.