Kendi Çocuğumun ve Kuzenlerinin kullandığı, Okul öncesi ve ilköğretim çağı(2,5-9 yaş) çocuklar için FULL EĞİTİM-GELİŞİM program ve oyunlarının yüklü ve çalışır durumda, özel hazırlanmaış PC ler satılıktır.
30 dan fazla Gelişim ve Eğitim program ve Oyunu Bunlara destek 50 kadar eğlencelik oyun yüklü olup
Tüm PClerin Sistem ve Programları tek tek kontrol edilmiş, VGA,Ses Kartı,Ethernet,Hoparlör,Cd-Rom multimedia ögeleri sorunsuz çalışmaktadır.
Çocuk Şarkıları,Masalları Okuma,Sayma,Boyama, Bilim,Matematik, Games Education-Eğitici Oyunlar Akıllı Çocuklar 1-2-3 serisi Bilim,Yer ve Zaman Evi,Matematik Evi Sayılar Adası,ABC,Sihirli Fırça Kart-Hafıza Oyunu,Tangram,Yapboz,Hayvanlar Adası,LEGO-Blockcad-3D Tetris vb.. 5 fark hafıza oyunu,IQ Test,Petz 3-Evde Kedi Besleme,Felix2,BILLY BAT CREATIVITY CENTER,Drawing,Elif-ba ve Sureler Akvaryumlar,Org-Keyboard Musik-ORG(14 enstruments) Flash Oyunlar Çocuk Oyunlar-Powerpoint-Programlar Domino-Kyodai2-Satranç ...
Muhteşem Eğitim-Gelişim programlarının yanında bilgisayar bedava. Çocuklarınıza bayram harçlıklarıyla gelecek hediye edin.
PC leri görerek elden teslim alabilirsiniz. Ankara