Şimdi Ara

Coca Cola'nın Tadı mı Bozulmuş?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun süredir Coca Cola içmiyordum. Havaların daha da ısınmasıyla dayanamadım ve 3.20 Tl'ye 2.5 lt. Cola aldım. Önceden Pepsi içtiğim için tadı bana acayip geldi dedim ama sonra sıcak olarak içtiğimde su tadı almaya başladım.
    ColaTurka'dan farkı yok gibi. Sizce de öyle değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi David Attenborough -- 26 Haziran 2013; 21:07:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Metro Marketten ne idü belirsiz markanın kolasının 2,5 liresini 1,79 TL den aldım, tadını beğendim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben pepsiyi de beğenmiyorum hocam. sadece coca cola içerdim onun da tadı bozulunca kolayı bıraktım
  • sıcak kola rezalet bir şey ya, soğuk olmazsa hiçbir anlamı yok. bu arada ben de koladan aldığım o eski tadı alamıyorum
  • çok bozdu eski tadı yok eskiden burnumuzdan çıkardı o asit geberirdik şimdi asit yok sırf siyah şerbet faresini mi böceğini mi artık az atıyorlar anlamıyorum
  • Fabrikaya gidip kolaların içine bir şeyler ekledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay Zebani -- 26 Haziran 2013; 21:10:16 >
  • Cam şişe

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dexlab

çok bozdu eski tadı yok eskiden burnumuzdan çıkardı o asit geberirdik şimdi asit yok sırf siyah şerbet faresini mi böceğini mi artık az atıyorlar anlamıyorum

Aynen önceden asidi boğazımdan mideye inerken hissederdim. Şimdi eski tadı alamıyorum alaskada içtiğim kola çok daha güzeldi sanırım ülkeden ülkeye değişiyor tadı

• her gün kola içen bi insan olarak aradaki fark baya belli oluyo tadı iyice şekerli ve kötü olmuş

• Uzun suredir alipta icmisligim yok. Bir yere oturunca belki.

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Metro Marketten ne idü belirsiz markanın kolasının 2,5 liresini 1,79 TL den aldım, tadını beğendim

markası neydi acaba
  • Buz gibi Ice-Tea varken. Asitsiz, Doğal, Lezzetli, Kola niye içersiniz a dostlar.
  • cola bozdu ice tea
  • Al 6 lı dolaba at 1 gün beklesin akşam sinirliyken aç bardağa doldur bir çek o zaman asidin hasosunu tadarsınız tavsiye hemde sağlıklı
     Coca Cola'nın Tadı mı Bozulmuş?
  • Camlı şişelerden al iç. Bana daha iyi geliyor öyle, plastik şişe tadını bozuyor sanki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.