Şimdi Ara

Coca-Cola Daha Daha uygulamasından ilk 100.000 kişiye 200 ML kola hediye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.708
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Pozitif_mood

Ben gittim bi bakkala bizde yok öyle şeyler bilmem ne yapmıyoruz vs diyorm anlaşmalı görünüyorsunuz yok dedi sanırm başlamadı henüz
    Uygulamalı kampanyaları bırakın kapak ile bile bedava verilmiyor artık, iyice dağıttılar kendilerini...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu açmışsınız nasıl yapılacağını kimse söylememiş herkes tutturmuş bişey gidiyor şu kampanyayı düzgün anlatacak birisi yok mu? Uygulamada görünmüyor ki bu kampanya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haritadan kendisine gösterdiğiniz nokta satış noktası hocam. alt satıcıların kampanyaya katılma zorunlulukları yok. bu yüzden zaten, kampanyalara katılan satış noktalarını göstermeleri gerekir haritada, demiştim...
  • Arkadaşlar
    Bu aynı algida nin, uygulamasına üye olanlara bakkal üzerinden verdiği dondurma kampanyasına benziyor. Hiçbir bakkalın kampanyadan haberi yok. Olsa bile uğraşmazlar. Migros olsa belki..
    O yüzden kampanya tırttt
    Bi de 200ml ne yahu, bari 1 lt verseydin

• 4 sene evvel cam şişesini Sinop'ta sahilde ücretsiz dağıttılar o yüzden sıcak değil, çöp

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İnşallah dondurma mevzusuna dönmez bu konu sırf kola depolamak için buzdolabı alanları görmek istemeyiz

• Bence hediye az olmuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Girrffe kullanıcısına yanıt
    Yoo. Lise 3'ten 4 geçeceğim bu sene. Gayet iyi biliyorum ama o zamanlar nasıl katılacağımı çözemediğim için yararlanamamıştım.
  • Kayıt olmaya değmez. Yarın birgün kayıt olana daha güzel hediye verebilirler. Numaralarımı 200 Ml için asla vermem. 330+Zincir market olursa tamam olur. En azından zincir marketteki çalışan nasıl kullanıldığını bilmeyince müşteri hizmetlerini arayıp hallediyorsun durumu.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.