Şimdi Ara

Coca Cola 1 LİTRE BEDAVA KAMPANYASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
4.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Farkındamısınız bilmiyorum ama coca cola baya uzun zamandır 1 litre bedava kampanyası yapmıyor. Zarar ediyoruz diye artık yapmama kararımı aldılar acaba ? Yada sağlık bakanlığı kullanımını azaltmak için müdahaledemi bulundu? Fikri olan varmı ?

• Alan alıyor neden 1lt zararına girerim demiş olabilirler. Yada 3.25'lik fiyatı alıştırmak için vazelin görevi görmüş olabilir.
  • Kolanın tadı gün geçtikçe bozuluyor. Ama nedense fiyatıda sürekli artıyor Yakında 4 tl ye kola satarlar . Yanına da 1 lt kazanma şansı vardır yazarlar artık .
  • quote:

Orijinalden alıntı: bykush99

Kolanın tadı gün geçtikçe bozuluyor. Ama nedense fiyatıda sürekli artıyor Yakında 4 tl ye kola satarlar . Yanına da 1 lt kazanma şansı vardır yazarlar artık .

Kolanının tadının bozulduğu bir gerçek. Eski tadı yok artık eskisi kadar olmasa arada insanın canı istiyor özelikle yaz aylarında. Yazın limonataya fena sarmıştım kışın limonata içmesi pek zevk vermiyor. Fiyatıda gün geçtikçe pahalanıyor.
  • Yapsalar ne olur? Hangi marketten kola aldıysam hep tatlı oluyor artık Yedigün içiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şuan bedava kampanyası yapmıyor direk veriyor. hiç görmedinmi 2,5 litrelik kolalarda ve fantalarda bantlanmış şekilde satıldığını şuan bu kampanya geçerli işi şansa bırakmıyorsun.
  • Kolanın tadı bozuldu ve fiyatıda artıyor. Bunun sebebi ne ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Son zamanlarda dikkat edin eskileri kakalamaya çalışıyorlar. Zaten ambalajdan anlarsınız.
  • Kolanın tadının bozulduğu doğru.
  • Kola çok bozdu

• 3.50 tl oldu sigara ile kapışıyor
  • Aynen ya kolanın fiyatı arttıkça tadı bozuluyo...
  • 2tl ye 1 lt zero alırdım nerdeyse hergün. bir gün bimde le cola light dikkati mi çekti. 60 krs. aldım artık zero almıyorum. bir tane fiyatına 3 tane ediyor.

• Artık Le'cola alıyorum,hem tadında fark yok hem de daha gazlı ve ucuz

Coca Cola 1 LİTRE BEDAVA KAMPANYASI
  • Bayramlarsa seyranlarda olur hem koladan uzak durun

• quote:

Orijinalden alıntı: DSM

şuan bedava kampanyası yapmıyor direk veriyor. hiç görmedinmi 2,5 litrelik kolalarda ve fantalarda bantlanmış şekilde satıldığını şuan bu kampanya geçerli işi şansa bırakmıyorsun.

Hiçbiryede görmedim Ankara da sen nerde gördün acaba?
  • kola cidden çok bozdu beyler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.