Şimdi Ara

CoC TH11 ( 25+40+15) 150 lvl + 300 lira değerinde Clash royale hesap Hediye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar Clash of Clans köyümü satıyorum. uzun yıllar büyük özveri ile geliştirdim. İş hayatımdan dolayı fazla ilgilenemez oldum. Kar amaçlı satmıyorum. Bu kadar uygun fiyatlı başka köy yok. Araştırın görün. Köyüm ile ilgili ilana buradan ulaşabilirsiniz.

Clash Royale köyüm ile ilgili pm atarsanız detay veririm. 300 tl değerindedir, aynı hesap üzerinde olduğu için bunu da satın alacaksın diye zorla olamayacağından onu hediye ediyorum. oyundan anlayan varsa çok uygun olduğunu farkedecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuchell89 -- 3 Ocak 2017; 13:34:35 >

• merhaba hocam bu oyunun modası geçmiş, full 10. seviyeyi 200 e satamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jagermeistler

merhaba hocam bu oyunun modası geçmiş, full 10. seviyeyi 200 e satamadım.

hocam benim köy full 11 neredeyse ama :) modası geçmiş değil bence ilanlara bakarsanız çok yüksek fiyatlar istiyor çoğu insan hala. satabileceğimi düşünüyorum bakalım :)
  • günceldir
  • Var daha uygunu 42-42-20 herolu full köyü 600 tl ye satıyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: LegendaryTURK

Var daha uygunu 42-42-20 herolu full köyü 600 tl ye satıyorum :)

300 tl değerindeki clash royale hesabım da aynı mail adresime dahil olduğu için onu da yaklaşık 100 tl ' ye bırakmış oluyorum bu hesaba göre :) fiyata dahil diye yazdım hocam. onu da birlikte vermek zorunda olduğum için + 300 tl de öbür oyun şeklinde satılamayacağı için böyle bir strateji izledim :)
  • Ne kadar istiyorsunuz ücret yazmamissiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: talipzeynep

Ne kadar istiyorsunuz ücret yazmamissiniz

en üstteki yazımda link var hocam.

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-online-oyun-clash-of-clans-th11-5-insaatci-895-tas-en-uygun-fiyat-375372994/detay/

pazarlık payı var. ilandaki resimler yaklaşık 1 ay öncesine ait, köyü biraz daha geliştirdim. clash royale hesabım da çok iyidir, onunla ilgili resim isterseniz pm atın iletişime geçelim

• güncel
  • günceldir ilk mesajı okuyun
  • günceldir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.