Tmm Şimdi Bak 5. indirior 2 dk kaldı 5. indirince ne yapıcam nasıl birlestiricem Biraz Örnek Verirmisin
ya 3. sünü çok yavaş indirio bi süre sora duruo file not found on server dio napçam
flash get dene
Ya Şimdi Bütün Part'Leri İndirdim Fakat Ney Yapıcagımı Bilmioyrum Üff.
Yardım Edicek Biri Yokmu Ya. 5. Partyide indirdim sonra ne yapıcam anlıyıcagım sekilde anlatırmsınız. Offfffffff
olm onlari açıcaksın ondan sonra da dizine çıkart dicen masaüstünü seççen ok dicen bukadar !!
NOT:PART LAR AYNI YERDE OLMALI !!!!
olm onlari açıcaksın ondan sonra da dizine çıkart dicen masaüstünü seççen ok dicen bukadar !!
NOT:PART LAR AYNI YERDE OLMALI !!!!
teşekkürleri aliim
olm ben bişe anlamadım
hani teşekkür ?
yokmu yafff herkes msn den istedi verdim ama tşk yok ?
up up up
KARUSB SAol çok saol 'Da Skill nerden açtırıcam bide town komutları çalısmıor [h] Basıom baska bişi çıkıor
lufersondada kaptan var maradondada kaptana gel rasgele bas baktın bi boş sayfa açıldı gene rasgele bas X hariç biyere basmadan o boş yer kapanırsa skillin açıldı demek :D
Tam Olarak NeredeYA bi Bulamadım * DArk MAre Gibi biseyse Öle Bisey yok ne lüferde nede Maradonda
KARUSB HERŞEY İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYOM TEŞEKKÜR EEDİLECEK ADAMSIN BRAVO SNAA SENDEN BÜYÜK YOK BRAVO BRAVO
quote:
Orjinalden alıntı: ElementalOfTheLord
BAk şimdi 1.sini indiriom sonra 2. 3. 4. 5. Sonra ne yapıcam sonraki işlemlr ney?
birleştiricen hepsini
yok uzun bi adam var işte o :D
KARUSB Anlamadım ben yaws Tıklıom 3k olmasımı lazım kac para lazım yada sende wardsa 30 40 lwl adam werirmisin bea üüfff girdikşimdi skill açtıramıom biraz cz yapacaz onuda yapamıoz. SHard Mirage Deilde ADamlar Cleaver Nie Kullanıor