Şimdi Ara

CMS CMS CMS CMS CMS (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
6.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: aLLyC

CMS bir suru markaya AMG jaguar vs vs gibi birsuru markaya OEM uretim yapiyor. Oldurmeyin arkadaslar.

• kesinlikle CMS 10 numara bi jant . herkes güvenerek düşünmeden alabilir. Ztn CMS

Ford Audi VW Opel REnault Peugeot Bentley Jaguar vs. vs. gibi dünyanını dev otomotiv firmalarının orjinal jantlarını üretiyor. Yani arabanızı aldığınızda üstünde gelen jant aslında CMS. CMS Almanya pazarına süper bir giriş yaptı ve TUV den kalite belgesi aldı. Birçok zor jant testini yüksek puanlar ile geçti.

Yani kesinlikle CMS ye güvenebilirsiniz. yurtdışında da CMS ye büyük bir ilgi var. www.cms.com.trwww.cms-wheels.de

sitelerine bakabilirsiiniz... Benim tercihim CMS Scimitar....

• abowwwwwww

beyler yine jant işine girdim aylar sonra.307 nin normal jantlarının e.t.

degerini ararken kendi konumu buldum.geri canlandırılmış olarak

jantlarımı degiştirmedim yani.arabanın garanti 1 sene sonra doluyor.

lastikte max 2 sene gidiyor bir arabaya.garanti dolunca satmamış olursam

17 jant ve lastik yaparım diye düşündüm.lakin etabeta nın 17 bir jantını

gördüm.sanırım yeni çıkmış birşey her an atılabilirim üstüne...

http://www.etabetawheels.it/eng/index.php

jofiel,,jofiel x,,,ve jofiel x black...... bakın bakalım hoşunuza gidecekmi?

• beyler bide,ben delirmeden(internette bulamadım) biri bana pug 307 nin standart 16'' jantlarının offset degerini söyleyebilirmi??????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CuCuK -- 1 Aralık 2006; 22:00:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ıcestar

ımıd
    quote:

Reklam kokan hareketler bunlar 307. Bunlara gerenk yok!

niye böyle diyosun ki. reklamsada reklam adamın 307 si var borumu.
    ayrıca jant tavsiyes, veririken 307 ye gidrermi diye düşünebiliriz. biraz düşünde reklam kokuyo de

opet reklamındaki repliği yazmış adam
    niye saldırıyorsunki
    sinir olduysan pm atarsın
  • Enkei Shogun Jant nerden bulabilirim arkadaşlar. Nasıl Temin edebilrim. Benim araca uygunmudur birde onu sormak istedim mazda x6- veya doblo 1.3 multijet her ikisinede uyarmı? ve Fiyatı sizce ne kadardır. ? Tşkler.
  • Enkei Shogun Jant nerden bulabilirim arkadaşlar. Nasıl Temin edebilrim. Benim araca uygunmudur birde onu sormak istedim mazda 323 - veya doblo 1.3 multijet her ikisinede uyarmı? ve Fiyatı sizce ne kadardır. ? Tşkler.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.